ınsallah öyle olur canım ınsallah 4. ay olacak bu ay belkı gelmeye nıyetlenır tatlımya
gelicek eminim ben cnm bende dondurmamı alıcam senden yada oranın kestane şekeri meşhur sanırım onumu alsam ne 🙂
ınsallah öyle olur canım ınsallah 4. ay olacak bu ay belkı gelmeye nıyetlenır tatlımya
herkze birden terketti sanırım ya forumu kimse yokmuuu.?
Hımmm ok, hayırlısı olsun ve inşallah istediğiniz zaman olsun.
kızlar kızlar elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım ya,az önce testi yaptık ama,daha önce ben böyle bir test görmediğim için bilemedim yaaa,2. çizgi çıktı galiba önce iyice silikti şimdi belli gibi ama bilmiyorum yaaaa,ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonuç belli olana kadar beni listenin altına sokmayın,hepinizi çok seviyorum
Ben sana kaç gündür ne diyorum;var sende bişey demiyor muyum 😀 Bal gördün mü hamilesin işte! :loco: Acaba bişey yazdın mı diye girmiştim ben de foruma!Canım benim acayip çok sevindim. Allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin!kızlar kızlar elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım ya,az önce testi yaptık ama,daha önce ben böyle bir test görmediğim için bilemedim yaaa,2. çizgi çıktı galiba önce iyice silikti şimdi belli gibi ama bilmiyorum yaaaa,ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonuç belli olana kadar beni listenin altına sokmayın,hepinizi çok seviyorum