Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar kızlar elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım ya,az önce testi yaptık ama,daha önce ben böyle bir test görmediğim için bilemedim yaaa,2. çizgi çıktı galiba önce iyice silikti şimdi belli gibi ama bilmiyorum yaaaa,ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonuç belli olana kadar beni listenin altına sokmayın,hepinizi çok seviyorum
kızlar kızlar elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım ya,az önce testi yaptık ama,daha önce ben böyle bir test görmediğim için bilemedim yaaa,2. çizgi çıktı galiba önce iyice silikti şimdi belli gibi ama bilmiyorum yaaaa,ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonuç belli olana kadar beni listenin altına sokmayın,hepinizi çok seviyorum
Ben sana kaç gündür ne diyorum;var sende bişey demiyor muyum 😀 Bal gördün mü hamilesin işte! :loco: Acaba bişey yazdın mı diye girmiştim ben de foruma!Canım benim acayip çok sevindim. Allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin!
Eeeeee kızlar demek ki ne yapılmalıymış;çooooookkkk çalışılmalıymış çoookkkkkk! 😀
Öyle ovulasyon günü falan diye o günlerde yüklenip sonrasında ve öncesinde daha relax olunmamalıymış.... 🙂
Eeee!Bu durumda Ağustos ayı annelerimiz de üç yaptı sanırım :loco: Hadi 7 gün daha var.
Güzel haberlerin sıklığı ramazanın da bereketiyle artmaya başladı 😀
canım benım tebrık ederım çok sevındım hamılesın tatlım 2. çizgi silik bile olsa çıksaydı hamılesın derdımkı zaten bellı olmus için rahat olsun bebişin gelıyor hadı hayırlısı olsun tatlım