Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın canım, hayırlısı zaten bu ay beklentin yoktu değil mi?
Benim yine göğüslerim acımaya başladı gerçi her ay oluyor, daha 10 günüm var ama.. ne bileyim umutlu değilim zaten bu ay bende...

canım benim hiç belli olmaz belkide hamişsin tam reglin gelene kadar umudunu yitirme.olmazsada bidaha ki aya inşallah her zamn hayırlı vakitte diyoruz ya inşallah hayırlı vaktimiz en kısa zamnda gelir bizlerde meleklerimize kavuşuruz Rabbim hayırlısını versin hepimize cnm.bende bu gün gidicem doktora bakalım bi hormon testi yapsın prolaktin falan filan hepsini öğreneyim sonrada yuumurta takibi yapmasını isticem acaba yumurtlama oluyomu çatlıyomu yumurtam bilemiyom.korunmayı bırakalı 5 ay geçti belki doktor erken dicek ama ben yinede tedbirimi almak istiyorum Allahın izniyle.test sonuçlarımıda sölerim size inşallah alınca.inşallah önemli bişi yoktur canımmm

üzülme ama kısmette yokmuş demekki inşallah diğer aya canımm.. sen dediğimi yap sırrı yanii

Kızlar benimde bugün konturolüm var doktoruma gitcem,3 lü test yapılacak ,işallah cinsiyetide belli olur kızlar ya 4 ay bitti,5 aydan gün alıyoruz artık bellı olmalı ama bakalım hayırlısı dıyelım.