Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın kızlarrrr benım regl belırtılerı basladı yanı lekelenmem basladı bu sabah aksama en geç yarına regl olurum o yuzden adımıda sıldım tam kanamam başlayınca eklerım kendımı tekrar kısmet degılmıs napalım Allah ım uygun görmemiş bu ay yıne önümüzdekı ayda gelmezse melegım zaten doktora gıdıcem karar almıstım ınsallah dıger arkadaslardan güzel haberler alırız
Günaydın canım, hayırlısı zaten bu ay beklentin yoktu değil mi?
Benim yine göğüslerim acımaya başladı gerçi her ay oluyor, daha 10 günüm var ama.. ne bileyim umutlu değilim zaten bu ay bende...
günaydın kızlarrrr benım regl belırtılerı basladı yanı lekelenmem basladı bu sabah aksama en geç yarına regl olurum o yuzden adımıda sıldım tam kanamam başlayınca eklerım kendımı tekrar kısmet degılmıs napalım Allah ım uygun görmemiş bu ay yıne önümüzdekı ayda gelmezse melegım zaten doktora gıdıcem karar almıstım ınsallah dıger arkadaslardan güzel haberler alırız
canım benim hiç belli olmaz belkide hamişsin tam reglin gelene kadar umudunu yitirme.olmazsada bidaha ki aya inşallah her zamn hayırlı vakitte diyoruz ya inşallah hayırlı vaktimiz en kısa zamnda gelir bizlerde meleklerimize kavuşuruz Rabbim hayırlısını versin hepimize cnm.bende bu gün gidicem doktora bakalım bi hormon testi yapsın prolaktin falan filan hepsini öğreneyim sonrada yuumurta takibi yapmasını isticem acaba yumurtlama oluyomu çatlıyomu yumurtam bilemiyom.korunmayı bırakalı 5 ay geçti belki doktor erken dicek ama ben yinede tedbirimi almak istiyorum Allahın izniyle.test sonuçlarımıda sölerim size inşallah alınca.inşallah önemli bişi yoktur canımmm
günaydın şirinecimm.ttalım sen benim ufaklığı sormuştun ya bi günn bak olmadı yaa regl oldum.vardır bi hayır artık napayım dün çok üzüldüm ama bu gün iim doktorada gidicem artık vakti zamanı gelince olcak inşaşllah sen nasılsın ttalım
Kızlar benimde bugün konturolüm var doktoruma gitcem,3 lü test yapılacak ,işallah cinsiyetide belli olur kızlar ya 4 ay bitti,5 aydan gün alıyoruz artık bellı olmalı ama bakalım hayırlısı dıyelım.