bendede kasik agrisi var hafifi igne batarmis gibi oluyo.bide goguslerimin alt tarafi agriyo.belkide demirli sutyen taktigim icindir bilemiyorum ama icimdeki bi his bu ay hamis olabilecegimi soyluyo ALLAH BILIR TABI.INSALLAH HEPIMIZ EN KISA ZAMANDA HAMIS KALIRIZ CANIM
bebek düşünmeye baslamadan önce gıtmıstım doktora bütün tahlıllerım yapıldı hersey normal çıktı alttan muaynede ettı smear testıde yaptı onlarda normal çıktı hemen baslayabılırsın çalışmalara dedı doktor bende baslamıstım ama 4 aydır yok gelmedı bakalım 5. ayımızda ne olacak
ohh çok şükür cnm ne güzel herşey ii çoıkmış inşallh gelir meleğin 5.ayında.benimde 5.ayım bitti 6.denememiz olacak selzehcim smear testinde acıma falan oluyo mu cnm.aslında onunda yapılması gerekiyo dimi ben onu yaptırmadım aslında yapılsa ii olur bakalım artık bidahaki kontrolde sölerim doktoruma
canim benim 7 ayim oluyor.ben alistim artik reglim gelince bile pek uzulmuyorum bunada sukur bi sorun yok diyorum .o uzuntuler ilk baslarda oluyo .sonra boyle alisiyosun ve tepki vermiyosun
ohh çok şükür cnm ne güzel herşey ii çoıkmış inşallh gelir meleğin 5.ayında.benimde 5.ayım bitti 6.denememiz olacak selzehcim smear testinde acıma falan oluyo mu cnm.aslında onunda yapılması gerekiyo dimi ben onu yaptırmadım aslında yapılsa ii olur bakalım artık bidahaki kontrolde sölerim doktoruma
ınsallah gelır meleklımız hemencık yok canım hiç acıma olmuyor normal bır aletle açıyorlar bir çubuk yardımı ıle kan pıhtı alıyor gıb degıyor yanı sadece hiçbişi hissetmıyosun sonra ıncelemeye gıdıyor 15 gün sonra çıkıyor sonuç rahım kanserı açısından ıncelenıyor canım yaptır sende ıyı olur tatlım
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) baharr.................................16 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................12 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
canim benim 7 ayim oluyor.ben alistim artik reglim gelince bile pek uzulmuyorum bunada sukur bi sorun yok diyorum .o uzuntuler ilk baslarda oluyo .sonra boyle alisiyosun ve tepki vermiyosun
benim 3. ayım ama ilk defa bu ay biraz sıkı çalıştık olmazsa hakikaten çok üzülürüm herhalde ama allah yazdıysa olur ne bileyim. ben de kontrole gittim çok şükür birşeyim yok, herşey normal en azından bunu biliyorum.