mrs bu yurt disinda ensevdigim olay camasir kurutm amakinasi asma olayin olmuyo bide utulu gibi cikartiyo camasirlari.keske turkiyedeki evlerede o sistem yapilsabenim 3. ayım ama ilk defa bu ay biraz sıkı çalıştık olmazsa hakikaten çok üzülürüm herhalde ama allah yazdıysa olur ne bileyim. ben de kontrole gittim çok şükür birşeyim yok, herşey normal en azından bunu biliyorum.
kızlar bir çamaşır asayım hemen geliyorum 🙂
kış güneşiii nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik kaç haftalık oldu canım yaa zaman öyle çabuk geçiyoki valla
mrs bu yurt disinda ensevdigim olay camasir kurutm amakinasi asma olayin olmuyo bide utulu gibi cikartiyo camasirlari.keske turkiyedeki evlerede o sistem yapilsa
yumurtlama donemimiz yeni bitigi icin kendini cok yormamaya dikkat et.ben oyle yapiyorumne güzel şanslısın 🙂 yok burada o alışkanlık yok olsa da kimse kurutma makinesi almıyor çünkü yer kaplıyor. neyseki makinemiz kuru gibi çıkarıyor.
yumurtlama donemimiz yeni bitigi icin kendini cok yormamaya dikkat et.ben oyle yapiyorum
İyi geceler kızlar...
Bu arada bayram için yarın yola çıkıyoruz...epey burada yokum. Bayramdan sonra görüşürüz kızlar.
Bayramınız kutlu olsun, sevgiler.