Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oructum iftardan önce yaptım bembeyaz hafif çizgi bile yok🙁

zuzuu canımm ben sabah idrarıyla yaptım iki gün geçince net çıkmıştı sağlık ocağına 5 gün geçince gittim sabah aç karınada gittim ama orda çıkmadı sabaha kadar idrarını tuttuğun için daha net çıkıyor yarın sabah bidaha dene bence benim başıma geldi çünkü

tamam canım denerimm.. Internet bulursam bi şekilde haber veririm size yarın çalışmayacağım çünkü.

gozun aydın merak edıyodun bak ogrendın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
evet canım ya ben cok merak edıyodum kıyafet falan alamıyodum odasaını vs biçok esyasını alacam cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın alamıyodum ıyı oldu benım ıcın ,bizim ıcın kız yada erkek farkrtmicekti çünkü ikisinide istiyorduk,oğluşumun ismide EYMEN olacak teyzesiiiii.senın nezman bellı olacak canım cınsıyet,ben yüzük testı yaptım orda erkek cıkmıstı bılıyodum zaten,sende yap alyansına ip tak ve karnının üzerine koy ve bekle ,eğer ip daire çizerse erkek,düz bi şekılde bir yöne gider gelırse erkek,bunu avcunun içinede koyarak yapabılırsın,bizim tüm akrabalarımız yaptı cıktı%100 doğru,çoçuğu olmayan bıle yapsa bu yöntemle doğmamıs cocugunun cınsıyetını bılıyor,arrtı tekrar yaptıgında yüzük duruyorsa hareket etmıyosa tek cocuk harek edıyorsa kaç çoçun olacagınıda bılıyosun ,çünkü duruyor hareket etmıyo bebek olmayacaksa.kızlar bı deneyin yaaaaaaa