Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ilk hareketini 2,5 yada 3 aylıkken hıssettım canım,zaten erkek dedı bızım tanıdıklar doktora gore hareket etmez ama bariz hissediyosun canım.

caım benimkide 2,5 aylık iki kez hareket etti gibi geldi bana ama bağısaklardır daha erken diye düşünüyorum ondan sormuştum canım bu kadar erken hareket ediyomu diye merak ettim çünkü kızımda 4 aylıktı hissettiğimde

çok enteresan cnm ya hadi bebek karnında olduğunda anlıyabilirim belkide hamile değilken helede kaç çocuğunun olduğunu bilinmesi çok tuhaff peki senin kaç çocuğun olacakmış cnm?
bizim orda gelenek gibi birsey canım,babanemler hep bu yöntemle bebek cinsiyetine bakmıslar ve hepte cıkmıs bende yaptım cıktı ben bebeğim olmadan önce bakmıstım erkek cıkmıstı erkek oldu,yani biz hep bole yapardık önceden hamılelere,deneyın bı yaaaa,benim 2 olacak diğeride erkek canım 🙁

ya şirinecim bu yüzük olayı pek hoşuma gitti süpersin ya..
kız valla bizde %100 yapalar bunu ve gelenek olmus artık o derce yanı,bizimkıler doktora gıtmez bu yontemle bakar cocugun cınsıyetıne,yenı gelınlerede yaparlar ılk cocuğu ne olacak dıye yada olmazssa cocugu hiç hareket etmıyor canım ,bır kısıde öle cıktı ve cocugu olmadı ,sonrz moralını düzeltik şaka falan yaptık ama gercekten olmadı cocuğu,yani kesin sonuccccccccccc,sende ne cıktı

cnm benım hayırlı evlat olsunlar cnm aslında gecen hafta ıkılı test yaparken dr erkek olabılır dedı ama gobek bagıda olabılır dedı ben pek guvenmedım cunku en erken 15 16 haftada cıkıyo benımkı daha 13 haftalık ben denedım onu ılerı gerı hareket ettı kalbımızden kız gecıyo bı oglum var oda kız dıyo en bastan berı ama saglıklı olsun yeter onemlı olan cnm ınş adı ona ugur saglık ve mutluluk getırır tekrar hayırlı olsun
bi bu yöntemi denesene ne cıkacak canım yaaa hadiiii,merak ettım,elinin üzrinde yap,avuç iğçine koy ve yüzüğü sabit bi şekılde kaldır bakalım ne olacak

Geri