Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnnnnnnnnnnn......ay düşünsenize bu forumda hamile kalıyoruz yıllaaaar sonra çocuklarımız büyüyünce evleniyorlar ..sonra biz dünürler gebelik hikayelerimizi anlatırken ay sendemi melekler mekanındaydın falan diyerektennnnnnnnnnnnnn ufff çok iğrenç bir senaryo oldu sanırsam😕
bence cok güzel bi senaruyo bence,sende ne cıktı bebek cınsıyetı baktın mı

ya şirinecim ben birşey anlamadım yüzüğe ip bağladım karnıma koydun ama nefes alıp vermekten hareket etmemesi mümkün değil zaten ipte uzunmu olacak kısamı ve nasıl şekilde koyacaksın üstüne

caım benimkide 2,5 aylık iki kez hareket etti gibi geldi bana ama bağısaklardır daha erken diye düşünüyorum ondan sormuştum canım bu kadar erken hareket ediyomu diye merak ettim çünkü kızımda 4 aylıktı hissettiğimde
canım bağırsak hareketı değil ben anladım bağırsak hareketı olmadıgını cunku ole bı hareket şimdiye kadar ılk defa olmustu bende o yuzden doktora sorsan ımkansız ama valla herkezın kı hareket edıyo ,bu arada senın kı erkek canım hayırlı ugurlu olsun

selzehde bende lekelenmeyle başlıyor adetimiz canım ve her defasında üstünemi görüyoruz diye düşünüyoruzdur eminim..annıycan bizimki öle üstüne görme falan değil bildiğin adet🙂

evet delı oluyorum lekeler gelıyor sonra kırmızılar gelıyor üstüne falan gördügümü hiç düşünmedım ben canım zaten çünkü dedıgın gıbı resmen adet yanı bu🙂

heeeeeeeeeee anladımmmmm yanlış yapıomuşum ben benim ha bbire döndü durdu etrafında bol bol kıızm olacak sanırım
canım elini hiç sallamadan sabit tutacaksın ve kaldıracaksın yanlış yaparsan olmaz o sen durdurana kadar sallanır ,sen durdurabılırsın beklemene gerek yok,bıde karnının üzerinde yap aynıysa tamam ilk yaptığın geçerlidir canım

canım elini hiç sallamadan sabit tutacaksın ve kaldıracaksın yanlış yaparsan olmaz o sen durdurana kadar sallanır ,sen durdurabılırsın beklemene gerek yok,bıde karnının üzerinde yap aynıysa tamam ilk yaptığın geçerlidir canım
hııı tamam anladım ve yaptım karnımın üstünde ileri gitti geldi erkekmii şimdi?ay şirinecim keyiflendim valla sayende hiç kıpırdamasada üzülürdüm aslında korktum🙂

Geri