Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana yuhhh diyorum başka bişey demiyorum şirinecim yaa
inanamadım biliyomusun tüylerim ürperdi yaptım 4 çocuğum olacak erkek-kız-erkek-kız cnm sonuncusunda ilkönce düzdü ve sonra döndü ama kız sanırım ve sonra koyduğumda durdu ve işin enteresanı ben hep 4 çocuk yapıcam derim en az 4 derim beni tanıyan herkez bilir ve eşimin ailesinde erkek çocukların çoğu ikizdir yani nediyi çok şaşırdım ve mutlu oldum çok sağollllllllll

ben geldimm kızlarrr oyy temizliğimin çoğu bitti azı kaldı inşallah🙂yarında silme işlemi yaptımmıydı tamamdır ev bayramna hazır Allahın izniyle🙂naptın zuzucum yaa bişi yok hala dimi kan tahlili yaptırdın mı cnm bebişin sana bayram hediyesi vermek istiyo sanırım kendini göstermedi daha ama göstericek annesi inşallah

Bu yöntemle tansiyon ölçüldüğünü biliyordum, mezurayı nabız hizasından koyup üzerinde hareket ettirerek hangi sayıda hızlı bir şekilde dönmeye başlarsa tansiyon derecesi o demek diye biliyordum, bebek cinsiyeti için hiç duymamıştım, ama bende denedim şimdi, ilk önce 10 cm çapında daireler çizerek döndü, ikincisinde de ileri geri hareket etti.. 🙂

üçüncüde ne oldu cnm durdunmu?benim tam 4 çocuğum olacakmış öle gösteriyooo

a.s cnmm naber yaaa yoksun ne zamndırr nasılsın herşey yolundadır inşallah
Dün drdaydım önce nefroloji sonra kadındoğum kadındoğumcu bebeğin eşinde az bir kanama var dedi eşin içindeymiş ama açıklama yapmadı kafayı takarsın sen şimdi dedi 1 ay sonra yine bakalım dedi ama düngece sabah olmadı üzülüyorum ne demek bu şimdi diye yarın gidebilirsem takip olduğum drma gidicem inşallah.13haftalık oldu dün kıpır kıpırdı anlatamam çok tatlıydı teyzesi.🙂