Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah gönlündekini verecek demek ki Elacım, inşallah bekletmezler daha gençsin biz ne yapılım, bekleyecek fazla vaktımız de yok..
cnm benim 27 genç ama anne olmak için çokta erken değil acaba 4 teneyi hangi ara yapıcam demekki ben 40 a kadar doğurucam 🙂 bu arada sen kaç yaşındasın cnm ya böle sölediğine göre mahsuru yoksa?

aaa nolcak tatlımm.ayyy seninkiler ikiz ikiz geliyomuş bideee anammm ne hoş olur kızz🙂
geçenlerde çok samimi bir arkadaşım geldi ikiz kız çocukları var 1 yaşında bende kaldılar arkadaşıda senelerdir görmedim ohh dedim uzun uzun dertleşiriz sonra iki kızıda aldım elime allahım banada böle nasip et ne olur dedim.enfazla bir saat geçmiştir tekrar açtım ellerimi allahım ne olur tek tek de olur diye 🙂 herkez bana gülüyo görsen çokkkkkk zor be cnm insanı kendinden geçiriyo biri dursa biri durmuyo valla kız ruh gibiydi öle olursa ne olur bilmiyorum yaniii

Maşallah Elacım dört çocuk gönlünce olsun valla.
sağol cnm sana nasılsın dedim ama görmedin heralde cnm sakın bunaltma kendini olurmu bebeişin artık büyüdü senin yaşadıklarını hissediyo allahım korur bebişini inşallah sağ salim alırsın kucağına
eğer bu yüzük işi doğruysa öle 5.te tık diye durdu yaa öle şaşırdım ki anlatamam inşallah hayırlısı olurda cnm napalım bakarım çok seviyorum ben kalabalık aileleri hep görünce içim gitmiştirr...

Geri