ben çıkmak zorundayım kızlar doktorum geleck sıınle uzun bır süre görüşemeyecegız bayram falan derken 1 haft sonra görüşebılıcez kısmet olursa sımdıden hepınızın bayramını kutluyorum daha nice bayramlarda burda bırlıkte olmak dılegıyle ve bir dahakı ramazan bayramında bebişlerımızın kucagımızda olması dılegıyle
slm selzeh nasılsın arkadaşım bayağıdır denk gelemedik bak ne diycem sana bu ay artık hamilelik haberini alıcaz senden çalışmalarına herzamanki gibi tam gaz cnm.Bu ay içime çok yoğun doğdu seni ümitlendirmek istemem umarımda yanılmam inşallah......
ıyıyım canım işte nasıl olayım sende ıyı ol hersey yoluna gırecek mrak etme sen canım benım ınsallah önümüzdekı ay melegım gelır canım benım görüşmek üzere çok öptüm
iyi dıyelım cnm mıde bulantısı devam ustune bıde grıp olunca zor oluyo bebışte ııyı gecen hafta ıkılı test yapıldı yarın cıkarsa sonucunu alacam ama bıraz ınat arkasını donmuyo hep yuzunu gosterıyo bızımkı sen nasılssın okudum gercı ınş kotu bısey degıldır takma kafana allahım yardımcımız olur
Benimde mide bulantım azalmıştı geçiyo diye sevinirken birden yine bastırdı 4-5 gündür fena çıkarmıyorum çok şükür ama parfüm kokusu ağır gelirse öğürüyorum....Sularla bozdum kafayı marka marka su taşıtıyorum benimkine sular acımsı geliyo.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) baharr.................................16 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................12 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
sergül ve yaz güneşi nasılsınız size bişey sormak istiyorum ilk zamanlar kasık ağrınız olmuşmuydu birde ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde beta hcg kaç çıkmıştı
Benimde mide bulantım azalmıştı geçiyo diye sevinirken birden yine bastırdı 4-5 gündür fena çıkarmıyorum çok şükür ama parfüm kokusu ağır gelirse öğürüyorum....Sularla bozdum kafayı marka marka su taşıtıyorum benimkine sular acımsı geliyo.
bende cıkarmıyorum ama heran tetıkteyım ben en bastan parfum kokusuna dayanamıyorum hatta cok sıkanlara yanasamıyorum benımde tekoz suyu takıntım var bulasıgı felan akıtamıyorum o kadar kotu mutfak baslı basına sorun zaten ınş gececek cnm benım sen ozelemı gıdıyosun yoksa devlet hastanesınemı