İyiyim canım sen nasılsın, regl günüm geldi evet, bu ay umudum yok biliyorsun pek çalışma yapamadım önemli günlerde izindeydik ve eşimin memleketindeydik... yinede Allah bilir tabiki de tek bir çalışma ile de olabiliyor ama hiç belirti yok...
Bayram bitiyor, herkes teker teker dökülmeye başlamış bakıyorum da...
Selam veriyorum pek kimse almıyor ama... ben yinede selam vereyim bir kez daha, alandan da Allah razı olsun almayandan da...
İyiyim canım sen nasılsın, regl günüm geldi evet, bu ay umudum yok biliyorsun pek çalışma yapamadım önemli günlerde izindeydik ve eşimin memleketindeydik... yinede Allah bilir tabiki de tek bir çalışma ile de olabiliyor ama hiç belirti yok...
ıyıyım bende reglım bıtsın dıye beklıyorum işte senın umudun yok ama yınede bellı olmaz canım benım kısmet artık dedıgın gıbı bazen 1 kere çalışma bıle yeterlı olabılıyor Allah ım hepımıze en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah
hazalcım nasılsın canım artık üzülme canım benım bak hepımız beklıyoruz bebiş için ınsallah en kısa zamanda gelecek bebişlerımız sabırlı olucaz mecburen elımızde olan bırsey yok baska benımde 5. ayım olacak ınsallah gelır bu ay gelmezse eger doktora gıdıcem bende
hazalcım nasılsın canım artık üzülme canım benım bak hepımız beklıyoruz bebiş için ınsallah en kısa zamanda gelecek bebişlerımız sabırlı olucaz mecburen elımızde olan bırsey yok baska benımde 5. ayım olacak ınsallah gelır bu ay gelmezse eger doktora gıdıcem bende
slm canim nasilsin insallah canim insallah gelir bu ay meleklerimiz bende bu gun biraz daha iyiyim canim bizde artik kari koca bebek diye kafayi yemiye basladik allahim hyirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.
slm canim nasilsin insallah canim insallah gelir bu ay meleklerimiz bende bu gun biraz daha iyiyim canim bizde artik kari koca bebek diye kafayi yemiye basladik allahim hyirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.
ıyıyım canım sen nasılsın ınsallah gelır meleklerımız canım benım rahat ol bıraz çok bunaltmıssın kendını kısmet canım ya Allah ım ne zaman uygun görürse o zaman gelecek bebişlerımız beklemek zorundayız tatlım
ıyıyım canım sen nasılsın ınsallah gelır meleklerımız canım benım rahat ol bıraz çok bunaltmıssın kendını kısmet canım ya Allah ım ne zaman uygun görürse o zaman gelecek bebişlerımız beklemek zorundayız tatlım
iyiyim canim her gun ayni siz ne guzel bayram yasiyosunuz bense burda yalniz hic tadi yok bayramlarinda ay canim gercekten cok bunaldim bu ay artik hatim indircem vallahim rabbim yuzumuze baksin canim sende ates tablolarina atesini olcupte eklesen bir birimize faydamiz olur yalniz kaldik orda.
iyiyim canim her gun ayni siz ne guzel bayram yasiyosunuz bense burda yalniz hic tadi yok bayramlarinda ay canim gercekten cok bunaldim bu ay artik hatim indircem vallahim rabbim yuzumuze baksin canim sende ates tablolarina atesini olcupte eklesen bir birimize faydamiz olur yalniz kaldik orda.
canımya yanlızsın orda bılıyorum zor oluyordur ama bız varız ya burda yanındayız hep ates ölçmeyeyım dedım canım çok stres oluyorum o yuzden ölçmek ıstemıyorum tatlım
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) eboş...................................22 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................27 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)