kizlar benim aklim karisti ben 7 ay oldu korunmayi birakali ama korunurken benim reglimden 3 gun once belirti baslardi gogusler siserdi bel agrisi bacak agrisi midem cok acilirdi oyle yerdim ve cok su icerdim ve gunundede regl olurdum ama korunmayi biraktim 6 ay belirti yasadim yumurtlama doneminde bel agrisi gogus sismesi bacak agrisi baslardi ve regli olasiya kadar devam ederdi ve bende butun bu belirtiler yumurtlama gununde basladigi icin bende kendimi hep hamile sanardim ama bu ay hic bir belirtim olmadi sadece reglime 3 gun kala eskisi gibi regl belirtileri yasadim acaba uzun suren korundugum icin 6 ay daha korumus ve vucuttan korunmanin etkisini bu ay atmis olabilirmiyim ben ria yani sipirail le korunmustum sizce neydi bunlar bana yardimci olursaniz sevinirim kafam karisti 7 aydir ilk defa bu ay regli olucagimi anladim yani kizlar.
canım kadının korunduğu doğum kontrol yöntemlerinde belli bir süre geçmesi gerektiğini ben de duydum,yani seninki normal bence.ben eşim korunduğu halde,yani vücut dengem hiçbir etkenle değişmediği halde ilk iki ayda olmadı,bu ay çok istiyorum o yüzden olmamasından da korkuyorum,nolur dua edin kızlar,bu ay gelsin artık bebişim,yoksa elimde olmadan stres yapıp gelişini de engelliyorum...

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: