cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr) Allah hayırlı uğurlu etsin,en yakın zmanda kucağınıza almanız dileklerimle... agustos ayı baya bi hamiş cıkardık kızlar,sebebide bu ayın hayılı bir ay olmasıdır.
hayırlısı canım işallah senin bebeşte gelir yakında,benim anlattığım yüzük testini sende bi yapsana canımcım,evet test sonuçları normal cıktı içim cok rahatladı canım ya oğluşum beni artık hiç üzmüyor,sadece tansiyonumda biraz artış var okadar ,onun içinde hiç tuz yemiyorum
inşallah canım aminn senin bebişte bayağ bi akıllanmış baksana ne mutu annesini hiç üzmüyo.tansiyonun da inş.daha da iyi olucak düzelicektir canım sen sıkma canını
[ı]cnm bence hemen git dr ayaptır test pozitif ama gebeliğin sağlıklı olup olmadığını görmeleri gerekiyo yani bence hemen git cnm yada ara dr unu sor allah göstermesin ama bu sitede dış gebelik yaşayan arkadaşlarımızda var amacım seni korkutmak değil lütfen gecikmeden git cnm[/ı]
canım benim hamilelik iyi gidiyor sabahları aç karna hafif bulantılarım var hala kasıklarım hafif ağrıyo birde okula gidip geliyorum ya yoruluyorum galiba halsiz düşüyorum
evt canım ama beni biraz bilgilendirisen çok mutlu olucam yardımına ihtiyacım var bu tedaviye sen nasıl başladın ne gibi aşamalrdan geçtin beni biraz bilgilendirirmisin?
canım benim hamilelik iyi gidiyor sabahları aç karna hafif bulantılarım var hala kasıklarım hafif ağrıyo birde okula gidip geliyorum ya yoruluyorum galiba halsiz düşüyorum