canım ne yazdın hepsine cevap yazdım ama,dur bidaha bakemşirineeeeeee kıss banada cvp versene cnm yaaa ağlıcam ama şimdi
canım ne yazdın hepsine cevap yazdım ama,dur bidaha bakemşirineeeeeee kıss banada cvp versene cnm yaaa ağlıcam ama şimdi
amin canım inşallah sizlerde bir an önce hamiş kalırsınız...
Hala inanamıyorum....doktora gidene kadarda inanamıcam sanırım....ama sabahki testte çok belirgin iki çizgi çıktı
evet canım haklısın bu gün arayıp randevu alırım...zaten inanmam için bir an önce gitmem gerek...
canım ben adetimin 4. günü günde 2 kez klomene başladım doktor 14. günü kontrole çağırdı 3 tane yumurtam oluşmuş 2 tanesi çok muhteşem dedi doktor ogün çatlatma iğnesi vuruldum iki gün karnım açayip ağrıdı iyneyi vurulduğum gün ve ertesi gün eşinle beraber ol dedi işte böyle canım inşallah sande dedaviya cevap verirsin buay hayırlı haberlerini duyacaz inşallah canımevt canım ama beni biraz bilgilendirisen çok mutlu olucam yardımına ihtiyacım var bu tedaviye sen nasıl başladın ne gibi aşamalrdan geçtin beni biraz bilgilendirirmisin?
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor
2044 sayfada sana yazdıgım cevap var canım gördün mü?yoksa tekrar atayımmışirineeeeeee kıss banada cvp versene cnm yaaa ağlıcam ama şimdi
canım ilişkisen sonra en az bir saat yattım hatta bazen uyuya kaldığım bile oldu yani sabaha kadar...özellikle hiç bir şey yapmadım...ama bekleyince gelmediğini öğrendim..melekler geleceği zamanı biliyor...beynimden geçen sadece ilacın etkisinin bu ay geçtiğini anlamıştım...birde bayramda bi arkadaşımla görüştüm o da hapı bıraktıktan altı ay sonra hamiş kalmış ve incir kürü yapmış yaptığım ay hamile kaldım dedi bende önümüzdeki ay denemeyi düşünüyordum çünki bu ay hiç beklemiyordum ama geldi meleğim inşallah bi sorun çıkmazcanım hamılesın rahat ol sen canım nasıldı bu ay çalışmaların anlatasana çalışmadan sonra yattınmı mesela ne kadar yattın
2044 sayfada sana yazdıgım cevap var canım gördün mü?yoksa tekrar atayımmı