söylemek zorunda kaldım.düşük tehliken var dedi doktor ilaç verdi bir hafta istirahat verdi.izin istedim yıllık izinimde var aslında yollamadı ama patronum sağolsun.hiç bir işe dokunma kenarda otur diyo bana.kontrol etsem yetermiş ona.sağlığım elverdiği yere kadar ne yapalım artık
İnşallah gelir melişin canım hayırlısıyla. Sen rahat ol ama stres yapma kendine canım. Bende dün kendi doktoruma gittim yaram varmış, ilaç tedavisine başlattı, reglim bitince tekrar gidicem bakacak durumuma, inşallah ilaçlarla iyileşir de yakmaya veya dondurmaya gerek kalmaz.
İnşallah gelir melişin canım hayırlısıyla. Sen rahat ol ama stres yapma kendine canım. Bende dün kendi doktoruma gittim yaram varmış, ilaç tedavisine başlattı, reglim bitince tekrar gidicem bakacak durumuma, inşallah ilaçlarla iyileşir de yakmaya veya dondurmaya gerek kalmaz.
fatoş sen de klomen kullanmışsın, sende de gereksiz yere veya durduk yere asabiyet yaptı mı, ben bu ay ilk defa kullandım günde bir tablet ama sinirlerimi kontrol altına alamadım, durduk yere sinirden ağlayacak hale geldim. acaba klomenin etkisi mi