söylemek zorunda kaldım.düşük tehliken var dedi doktor ilaç verdi bir hafta istirahat verdi.izin istedim yıllık izinimde var aslında yollamadı ama patronum sağolsun.hiç bir işe dokunma kenarda otur diyo bana.kontrol etsem yetermiş ona.sağlığım elverdiği yere kadar ne yapalım artık
öyle artık ne yapalım.bademim sağlıklı olsunda gerisi boş.sen ne yapıyon başlamışın tedaviye hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda inşoh oh iyi yorulma zaten kontrol et yeter sıkma canını senn kıymetlin göbüşünde diğerlerini salla gitsin
Fatoşcum hoşgeldin canım, başlamışsın ilaçlara hayırlısı olsun inşallah, bu ay bebiş haberini bekliyoruz🙂
öyle artık ne yapalım.bademim sağlıklı olsunda gerisi boş.sen ne yapıyon başlamışın tedaviye hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda inş
hoşbulduk hayatımmm sende hoşgeldin.evet başladım ilaclarımı içmeye bakalım ne olucak bende sabırsızlıkla bekliyor olucam canım.inş.gelir melişim.sen nasılsın?
İnşallah gelir melişin canım hayırlısıyla. Sen rahat ol ama stres yapma kendine canım. Bende dün kendi doktoruma gittim yaram varmış, ilaç tedavisine başlattı, reglim bitince tekrar gidicem bakacak durumuma, inşallah ilaçlarla iyileşir de yakmaya veya dondurmaya gerek kalmaz.
inşallah güzel kardeşim hayırlı haberler alırız senden.moralini yüksek tut.dualarımızla hep yanınızdayızevt canım başladım çok şükür tedaviye ayın 28.de dr.gidicem işte bakıcak yumurtalıklarıma olgun kıvama geldilerse çatlatma iğnesi vurulcam inş.tedavim yanıt verir canım
AMİNNNNNN....canım benim geçmiş olsun ya neyseki ilaçla inş.geçer de sende biran önce sağlığına kavuşursun.