Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi pıtırcgım teyzesi,suara cok hareketli oğluşum yaaaa,artık 5 ay oldu nekadar cabuk zman gecıyor yaaa,hamıle kaldıgım gunu dun gıbı hatırlıyorum ve günü yarıladık

Ne güzel,içinde bi mucize gün geçtikçe büyüyor.Zaman çabuk geçiyor gerçekten.Hayırlısıyla doğsun,kucağına aldıktan sonra daha da çabuk geçecek.Allah sağlık versin ikinizede.

İyi akşamlar arkadaşlar, ben bu hafta nöbetçiyim fazla giremiyorum buralara ama hamile kalan arkadaşlar varmış hepsini tebrik ederim Allahım inşallan sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepsinin...

Fatoşcum dönmüşsün sen de hoşgeldin, buralar sensiz yavan ....

Merhaba arkadaşlar, yeni hamişler var sanırım ebuş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kıdemli arkadaşlar ve diğer arkadaşlar sizlere bir sorum var; bu ay yumurtlama 11-12-13-14 eylülde 4 gün çalıştık , sat 29 ağustosdu, ben bu sabah test yaptım bekleyemeden adet tarihimi, negatif çıktı.göğüslerim çok şişmişti ve acıyordu sızlıyordu ama dün bugün azaldı.karnımın altında sol tarfta bir nokta 2-3 gündür sızlıyor.başka belirti filan yok,sizce durum nedir?

cnm benimde bir hormonum biraz düşüktü ama sorun değil demişti inşallah yanlış yapılmıştırda bidaha sıkıntı çekmezsin cnm 6 ayı geçtikten sonra bence herkezin hormon ve yumurta takibi yaptırması gerek biraz körü körüne gidiyoruz gibi geliyo bende bu ay yaptırıcam cnm senide takip ediyorum merakla inşallah hayırlı haberler alırız sendende