Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasılsın bakalım yenı annemız ılk şoku atlatabıldınmı heee
teşk.canım valla hala şoktayım bu sabah yine test yaptıp acaba doğrumu diye yine çift çizgi net bi şekilde çıktı pazartesi doktora gidicem hayırlısı bebişin kalp atışlarını duymadan kimseye sölemek istemiyorum.allahım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım...
sana ve isteyen tüm arkadaşlara inan dua ediyorum...gerçekten çok güzel bi duyguymuş kelimeler bile yetersiz kalıyor...banada bayram hediyesi oldu allahtan test yaptırsaymışım bayramdada öğrenicekmişim......
darısı sizlerin başına

selam kızlar, herkese günaydın...
size bişey danışacam, dr. nevra nın takvime göre benim bugün ovulasyon günüm, diğer bi site daha varya hani ingilizce olan, ona göre de yarın ovulasyon günüm. bu arada ovulasyon testi de aldım tam tarihini öğrenim diye, dün öğleden sonra saat 3 de yaptım çok az belirdi ikinci çizgi( koyu çıkması gerekiyormuş prospektüsünde öyle yazıyor). Ben de işimi garantiye almak için 3 gündür çalışma yapmadım, bugünü bekledim. Herkes tüm günlerde çalışıyormuş okuduğum kadarıyla, sizce kaçırmış olabilir miyim treni, ama en etkilisi tam o günde çalışmakmış diye de duydum.hem spermlerde iyice biriksin diye düşündüm

teşk.canım valla hala şoktayım bu sabah yine test yaptıp acaba doğrumu diye yine çift çizgi net bi şekilde çıktı pazartesi doktora gidicem hayırlısı bebişin kalp atışlarını duymadan kimseye sölemek istemiyorum.allahım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım...
sana ve isteyen tüm arkadaşlara inan dua ediyorum...gerçekten çok güzel bi duyguymuş kelimeler bile yetersiz kalıyor...banada bayram hediyesi oldu allahtan test yaptırsaymışım bayramdada öğrenicekmişim......
darısı sizlerin başına

canım ınsallah kalp atıslarınıda duyacaksın bebişinın Allah ım saglıklı olarak kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah darısı bızlerın basına bende çok ıstıyorum bu 5. ayım olacak benım bebiş gelmezse hemen doktora gıdıcem bu ay sen kaç aydır ıstıyordun bebiş tatlım

canım ınsallah kalp atıslarınıda duyacaksın bebişinın Allah ım saglıklı olarak kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah darısı bızlerın basına bende çok ıstıyorum bu 5. ayım olacak benım bebiş gelmezse hemen doktora gıdıcem bu ay sen kaç aydır ıstıyordun bebiş tatlım
amin canım inşallah... mayıs 22 de hapı bıraktım yani bu 4. ayımda hamile kaldım...

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
duygum_06........................24 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................27 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

İYİ ÇOK ŞÜKÜR işteyim hala dekoratif olarak bekliyorum kenarda.sorun olunca bakıyorum felan.ALLAH sonumu hayretsin patronlarım ne planlıyor gerçekten merak ediyorum.🙂bekleyip görcez bakalım
canım sana birşey danışmak istiyorum sende geçen ay hamiş kaldın kaç haftalıkken kalp atışları belli oldu ..bana altı haftalıkken doktora git dediler.şuan son sat tarihine göre 4 hafta 6 günlük..ne yapmalıyım

Geri