semra6141 ve selzeh canlarım günaydın
teşk.canım valla hala şoktayım bu sabah yine test yaptıp acaba doğrumu diye yine çift çizgi net bi şekilde çıktı pazartesi doktora gidicem hayırlısı bebişin kalp atışlarını duymadan kimseye sölemek istemiyorum.allahım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım...nasılsın bakalım yenı annemız ılk şoku atlatabıldınmı heee
teşk.canım valla hala şoktayım bu sabah yine test yaptıp acaba doğrumu diye yine çift çizgi net bi şekilde çıktı pazartesi doktora gidicem hayırlısı bebişin kalp atışlarını duymadan kimseye sölemek istemiyorum.allahım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım...
sana ve isteyen tüm arkadaşlara inan dua ediyorum...gerçekten çok güzel bi duyguymuş kelimeler bile yetersiz kalıyor...banada bayram hediyesi oldu allahtan test yaptırsaymışım bayramdada öğrenicekmişim......
darısı sizlerin başına
İYİ ÇOK ŞÜKÜR işteyim hala dekoratif olarak bekliyorum kenarda.sorun olunca bakıyorum felan.ALLAH sonumu hayretsin patronlarım ne planlıyor gerçekten merak ediyorum.🙂bekleyip görcez bakalımıyıyım canım sen nasılsın
amin canım inşallah... mayıs 22 de hapı bıraktım yani bu 4. ayımda hamile kaldım...canım ınsallah kalp atıslarınıda duyacaksın bebişinın Allah ım saglıklı olarak kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah darısı bızlerın basına bende çok ıstıyorum bu 5. ayım olacak benım bebiş gelmezse hemen doktora gıdıcem bu ay sen kaç aydır ıstıyordun bebiş tatlım
canım sana birşey danışmak istiyorum sende geçen ay hamiş kaldın kaç haftalıkken kalp atışları belli oldu ..bana altı haftalıkken doktora git dediler.şuan son sat tarihine göre 4 hafta 6 günlük..ne yapmalıyımİYİ ÇOK ŞÜKÜR işteyim hala dekoratif olarak bekliyorum kenarda.sorun olunca bakıyorum felan.ALLAH sonumu hayretsin patronlarım ne planlıyor gerçekten merak ediyorum.🙂bekleyip görcez bakalım
sana da günaydın canım yeni annemiz nasılsın bakalım.iilk birkaç gün şaka gibi geliyor insana inanamıyor bir türlü.mide bulantıların halsizliklerin başlayınca anlıyorsun içindeki canı.ALLAHIM herkese bu duyguyu taddırsın.hep dua ediyorum arkadaşlarasemra6141 ve selzeh canlarım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?