Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canım suyu bende zorluyorum,ama yemek hiç yok,napcaz bilmem,sen neler yiyiyorsun bir gün içinde sulu yemek yiyebiliyormusun?
corba içemiyorum.baharatlı şeyler yasak bana.yoğurt yemeye çalışıyorum.ekşi elma felan.patates haşlıyorum bol bol.dün yemekhanede yeşil mercimek yedim ama🙂ilerleme var galiba.miden yanıyormu bana doktor bir hap verdi onu kullandığımdan beri iyi biraz midem

günaydın kızlarrr nasılsınız eboş cnm sen halamı gitmedin dr a sakın öle 7. haftayı bekliyim felan deme önce git hcg değerini öğren sonra keseyi görsün dr tamam hamilesin ama normal bir gebelikmi herşey bizim için cnm sakın ihmal etme bence en erken ne zaman gidebilirsen git cnm mesela ben erkenden öğrendim keseyi gördüm ama kasık ağrılarımdan ilaç başladı dr rahime tutunsun düşmesin diye belli olmuyo yani cnm sen git emiiii

yok mide yanması yok bende,sen yine sulu yemek yiyorsun maşallah,ben çorba ,yoğurt en severek yediğim haşlama patates,bebiş dombili olacak patateslerden🙂

hadi bakalım hayırlı haberler duyarız senden inşallah.bende ne yapam oturuyorum işte.arada sorun olursa felan bakıyorum sağa sola.bizim iş yerinde bu kadar boş ooturmak hayra alamet değil ya🙂 geçtim herşeyden valla isterlerse çıkarsanlar.bebişimin sağlığından daha önemli değil ya ne yapayım

günaydın canım iyiyiz,sen nasılsın bakalım🙂

yok mide yanması yok bende,sen yine sulu yemek yiyorsun maşallah,ben çorba ,yoğurt en severek yediğim haşlama patates,bebiş dombili olacak patateslerden🙂
bu aralar sabahları kötü oluyorum.zorla bir iki lokma yiyip ilacımı içiyorum.bende haşlama patatesler iyi geliyor.bide domatesi rendeliyorum ekmek banıp yiyorum sonra🙂
tok tutsun diye biraz🙂