Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle canım haklısın ama,günlük yaşantın tamamen altüst oluyor,sudan çıkmış balık gibi oluyorsun,yeni baştan düzen kurmak istiyorsun ama olmuyor🙂ahhh 3. ay bi çabuk gelse🙂
allah kolay geçitlerden geçirsin inşallah....
sen çalışmıyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam

günaydın bebişimmm naber?yoksa alışamadınmı hala anne olmaya 🙂insan bi şaşkınlık içerisinde oluyo değilmi olsun bak bu çok güzel bi duygu eminimm kesesini de gördüğünde bir okadar daha heyecanlanıcaksın canımcımm.
iyidir canımcım...evet hala inanamıyorum..suskunlaştım bi garip oldum ...bugün eşime de söyledim doktordan kesin bir netice almadan kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyelim diye...aslında hem haykırmak ta istiyorum bi taraftanda süpriz yapıp karnım büyüyene kadar kimseye söylememek ne yapacağımı şaşırdım

Günaydıııınnnnnn

fatoş , yoncax hoşgeldiniz, sizi tekrar burada görmek çok güzellll....

Hiç adet tarihinden önce test yapıp negatif çıkıpta sonradan hamile olan var mııı? Ben dün yaptım ama daha adete 5-6 gün var 🙁 tek çizgi çıktı.niye yaptım bilmiyorum ama yaptım işte.bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi lütfenn...
canım benim sende hoşgeldin,testi yapmakta biraz acele etmişsin sanırım,ben adet gününden 1 gün sonra yapmıştım net çıkmıştı

Günaydıııınnnnnn

fatoş , yoncax hoşgeldiniz, sizi tekrar burada görmek çok güzellll....

Hiç adet tarihinden önce test yapıp negatif çıkıpta sonradan hamile olan var mııı? Ben dün yaptım ama daha adete 5-6 gün var 🙁 tek çizgi çıktı.niye yaptım bilmiyorum ama yaptım işte.bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi lütfenn...

günaydın hayatım hoşbulduk nerelerdesin bakim sen?testi erken yapmışsın tabiki çıkmaz bekle bakalım biraz daha varmı hiç belirtilerin?

sorma fatoş idare ediyoruz işte ama bakalım sabır🙂bide sürekli uyku modundayım🙂
ayy canım kıyamam valla ben hamile değilken uyku modundayım bide hamile kalırsam halim ne olur bilmiyorum🙂

GÜNAydın fatoş nasılsın bakalım bugün

günaydın canımm bugün iyiyim ama hep halsizim ben ya hep uykum var ateş basıyo durup dururken anlamadım bakalım pazartesi dr.gittiğimde ne dicek iğne vurulucakmıyım çok merak ediyorum canım sen nasılsın?

Ne biliym varsa silik milik görünür belki dedim , bendeki test de dandik biraz galiba, bu gün şu hassas olanlardan alacağım bakalım , allahım bu ay gelsin meleğim ne olur.........

Geri