günaydın kızlarrr nasılsınız eboş cnm sen halamı gitmedin dr a sakın öle 7. haftayı bekliyim felan deme önce git hcg değerini öğren sonra keseyi görsün dr tamam hamilesin ama normal bir gebelikmi herşey bizim için cnm sakın ihmal etme bence en erken ne zaman gidebilirsen git cnm mesela ben erkenden öğrendim keseyi gördüm ama kasık ağrılarımdan ilaç başladı dr rahime tutunsun düşmesin diye belli olmuyo yani cnm sen git emiiii
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım siteye sizlerin heyecanlı bekleyişine bende ortak olmak istedim bende son adet günüm 3 eylülde heralde 29 eylül 30 eylül gibi olmamasını bekliyorum adetimin 🙂 Bakalım merakta ediyorum test yapmamak için içim içimi yiyor ama beklicem sonra bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum .
yok mide yanması yok bende,sen yine sulu yemek yiyorsun maşallah,ben çorba ,yoğurt en severek yediğim haşlama patates,bebiş dombili olacak patateslerden🙂
senin kızın olucak galiba yoncacım benimde arkadaşım var hamile oda yemek yiyemezdi birtek çorba oda çok nadir ama yoğurda bayılır sabah akşam yoğurt yiyoyo🙂kızı olucakmış öğrendiler cinsiyetini bide canın ekşi çekerse hiç şaşma🙂
bu aralar sabahları kötü oluyorum.zorla bir iki lokma yiyip ilacımı içiyorum.bende haşlama patatesler iyi geliyor.bide domatesi rendeliyorum ekmek banıp yiyorum sonra🙂
tok tutsun diye biraz🙂
bu aralar domesteste tiksindiğim yiyecekler arasına girdi🙁mesela taze fasulye yada kuru fasulye yada ne bileyim işte sulu yemek yiyebiliyormusun akşamları
günaydın cnm başlamışsın tedaviye çok sevinidim ilaç adamı allak bullak yapıyo hele adet günü gelince allah yardımcın olsun inşallah cnm hemen tutar umarım ama çok belirti hissedeceksin ben öle olmuştum cnm sakın ilkte olmazsa gardını düşürme 3 kereden fazla yapılamıyo diye duymuştum öle bişey söledimi dr un
yaptım kız yapmam mı🙂 ileri geri gitti erkek mi olacak şimdi acaba?ama bide bişey duydum yani bulantısı olanların kızı olmayanların erkek oluyormuş.görümcemin bulantısı yoktu oğlu oldu.merak ettim şimdi🙂
hadi bakalım hayırlı haberler duyarız senden inşallah.bende ne yapam oturuyorum işte.arada sorun olursa felan bakıyorum sağa sola.bizim iş yerinde bu kadar boş ooturmak hayra alamet değil ya🙂 geçtim herşeyden valla isterlerse çıkarsanlar.bebişimin sağlığından daha önemli değil ya ne yapayım
boşver canımmm dediğin gibi herşeyden önemlisis senin sağlığın bende hamile olursam işten çıkabilirim yada ilk 15 gün evde yatıcam rapor alıp bebeğimin tutunması için hiçbişeyi riske alamam.22.ay dile kolay geçti benim için oyüzden önce sağlığık
senin kızın olucak galiba yoncacım benimde arkadaşım var hamile oda yemek yiyemezdi birtek çorba oda çok nadir ama yoğurda bayılır sabah akşam yoğurt yiyoyo🙂kızı olucakmış öğrendiler cinsiyetini bide canın ekşi çekerse hiç şaşma🙂
yaaa öyle mi acaba🙂bende ona benzer bişeyler duymuştum,çok merak ediyorum bu aralar,ekşi pek çekmiyor canım ama yoğurt ve çorba tek yiyebildiğim şeyler🙂
yaptım kız yapmam mı🙂 ileri geri gitti erkek mi olacak şimdi acaba?ama bide bişey duydum yani bulantısı olanların kızı olmayanların erkek oluyormuş.görümcemin bulantısı yoktu oğlu oldu.merak ettim şimdi🙂
evt ya inşallah tutar ben akşam arkadaştaydım ona yaptım ilk çocuğu erkek onun 2 yaşında ve erkek çıktı şirinede çok iddalı herkez de çıktı diyo artık heyecanla bekliyoruz cnm ne olduğunu sende tabi önce hayırlı ve sağlıklı olsunda