selamlar herkeslere kızlar!çok özledim valla geçen haftadan beri.dün geldik memleketten.gelir gelmezde ne güzel hamiş haberleri aldım ama.EBOŞ canım benim tebrik ederim inan çok sevindim canım.zeynepsuvekaan canım senide tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inşallah.FATOOSS cum bitanem hoş geldin nasıl da belli oluyordu yokluğun e tedavinde hayırlı olsun canım.mevlam tez zamanda göbüşüne böbüş versin.
sende hoşgeldin bitanem arkadaşlar yokluğumu pek hissettirmemiş ama ne güzel 🙂tüm dualarınız kabul olur inş.tatlımm rabbim göbüşüme bebişimi biran önce verir AMİNNN
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ duygum_06........................24 Eylül(haber bekliyoruz canım) butterfly45.........................25 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................27 Eylül mrs.m................................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr)
selamlar herkeslere kızlar!çok özledim valla geçen haftadan beri.dün geldik memleketten.gelir gelmezde ne güzel hamiş haberleri aldım ama.EBOŞ canım benim tebrik ederim inan çok sevindim canım.zeynepsuvekaan canım senide tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inşallah.FATOOSS cum bitanem hoş geldin nasıl da belli oluyordu yokluğun e tedavinde hayırlı olsun canım.mevlam tez zamanda göbüşüne böbüş versin.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ butterfly45.........................25 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................27 Eylül mrs.m................................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim duygum_06........................24 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr)
herşey yolunda teyzoş.ya benm kasıklarımda çok sancım yok ama midem sürekli ağrıyo ya ve gaz sorunum var sirekli gaz çıkarma ihtiyacı geliyo normalmi acaba bugün 2ci günüm geçiyo az sonra namaz kılmaya kalkıp herkeze dua edicem sen napıyosun tatlım