hayırlısı canımcım üzülme sakın gelecek aya inşallah.kizlaaaar ben regl oldum 😀 listeye eklendigimi unutmustum beni cikarin olar mi.
Hayirlisi artik 🙂
hayırlısı canımcım üzülme sakın gelecek aya inşallah.kizlaaaar ben regl oldum 😀 listeye eklendigimi unutmustum beni cikarin olar mi.
Hayirlisi artik 🙂
selamlar herkeslere kızlar!çok özledim valla geçen haftadan beri.dün geldik memleketten.gelir gelmezde ne güzel hamiş haberleri aldım ama.EBOŞ canım benim tebrik ederim inan çok sevindim canım.zeynepsuvekaan canım senide tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inşallah.FATOOSS cum bitanem hoş geldin nasıl da belli oluyordu yokluğun e tedavinde hayırlı olsun canım.mevlam tez zamanda göbüşüne böbüş versin.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

tşk ederim iyi dileklerin için canım nasılsınselamlar herkeslere kızlar!çok özledim valla geçen haftadan beri.dün geldik memleketten.gelir gelmezde ne güzel hamiş haberleri aldım ama.EBOŞ canım benim tebrik ederim inan çok sevindim canım.zeynepsuvekaan canım senide tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inşallah.FATOOSS cum bitanem hoş geldin nasıl da belli oluyordu yokluğun e tedavinde hayırlı olsun canım.mevlam tez zamanda göbüşüne böbüş versin.
günaydın desem ayıp olucak belki ama yeni 1 saat önce kalktım nasılsınız bebişimin teyzeleri
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

herşey yolunda teyzoş.ya benm kasıklarımda çok sancım yok ama midem sürekli ağrıyo ya ve gaz sorunum var sirekli gaz çıkarma ihtiyacı geliyo normalmi acaba bugün 2ci günüm geçiyo az sonra namaz kılmaya kalkıp herkeze dua edicem sen napıyosun tatlımTeşekkür ederiz canım sen nasılsın?herşey yolundamı?anlat bakalım