Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çookkkk geçmiş olsun cnm ya allah acil şifalar verir inşallah cnm inşallah bidahaki ayda alırız senden güzel haberler tatlım sıkma canını

canımçok geçmiş olsunn yaa.yeni ay yeni umut inşallah.mevlam tez zamanda şifanı versin.

selam tatlımmm regl olmuşsun hayırlısı olsun neyse sağlığın önemli kendine dikkat et bol bol meyve ye sulu şeyler falan sıcak sıcak iç.geçmiş olsun tatlımm

teşekkürler arkadaşlar saolun zaten daha öncede demiştim bu ay olmucak die 1 aydır ankaradaydım eşim sonradan geldi daha dün geldik gelir gelmez regli oldum ama bu ay çok sıkı bi çalışmaya gircez 🙂 hayırlısı olur inşallah fatosscum hayırlı olsun canım tedavin inşallah tez zamanda muradına erirsin canım ebrucum az kaldı sanada 2 ay bak zaman su gibi akıp gidiyo 4 dü gitti kaldı iki ay merak etme yanlız bırakmayız seni allah gönlüne göre verir inşallah selzehcim sen nasılsın bitanem nasıl geçiyo günlerin geçmiş sayfaları okuyamadım daha

kız Allah ta seni güldürsün ne güldüm yazdıklarına🙂alemsin valla git değişte gel barii şöleee güzel nbişi all

bencede mutlaka yaptır hayatım yumurtan oluşuyomu çatlıyomu bence hepsini öğren körü körüne gitmeyelim cnm ya yazık daha okadar bekliyoruzz

duygumcum hayırlısı olsun canım benimmm inaşlah bu ay sıkı çalışma olur vee bebişin gelsin tatlım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesinn

merhaba kızlar nasılsınız?

ben iyi değilim reglim başladı bugün. tam söktürmedi ama başladı 🙁( bana nasip olmayacak herhalde. tarihimi hesaplayayım eklersiniz beni.
22-24 ekim

Son düzenleme:

allah razı olsun hayatım valla inş.dediğini gibi tez zamnda kavuşurum bebeğime tabiki sizde öyle