Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

neyse kızlar ben çarşıya gidiyorum bi gömlek aldım arefe günü denemeden aldım iğrenç bişeymiş göğüs kısmı dikişleri bozuk onu giydim eşim one lan inek göğsü gibi dedi.şimdi gidip değiştiricem hadi gelince görüşürüz

hay allahım ya amma güldüm kız allahta seni güldürsen emiii😛iha::puha::huhe: git değiştir bariii geç olmadan

çookkkk geçmiş olsun cnm ya allah acil şifalar verir inşallah cnm inşallah bidahaki ayda alırız senden güzel haberler tatlım sıkma canını

canımçok geçmiş olsunn yaa.yeni ay yeni umut inşallah.mevlam tez zamanda şifanı versin.

selam tatlımmm regl olmuşsun hayırlısı olsun neyse sağlığın önemli kendine dikkat et bol bol meyve ye sulu şeyler falan sıcak sıcak iç.geçmiş olsun tatlımm

canım benım üzülme alıstık artık nasılsa ınsallah önümüzdekı ay alıcaz güzel haberler bırırımızden çok geçmıs olsun bol bol dınlen nane lımon iç çok ıyı gelıyor tatlım

Ahh canım benim geçmiş olsun,herşey bir yana şu diş ağrısının tarifi yok bilirim aman evlerden ocaklardan ırak😕 bu arada çok bencillik edicem yine ama aman aralık ayına kadar beni bekleyin hamile kalmayın olarmı😀 hep berabar kalalım😀 bend eyanlız kalmamış olurum hem ne kaldıki şunun şurasında aralığa:hula:
teşekkürler arkadaşlar saolun zaten daha öncede demiştim bu ay olmucak die 1 aydır ankaradaydım eşim sonradan geldi daha dün geldik gelir gelmez regli oldum ama bu ay çok sıkı bi çalışmaya gircez 🙂 hayırlısı olur inşallah fatosscum hayırlı olsun canım tedavin inşallah tez zamanda muradına erirsin canım ebrucum az kaldı sanada 2 ay bak zaman su gibi akıp gidiyo 4 dü gitti kaldı iki ay merak etme yanlız bırakmayız seni allah gönlüne göre verir inşallah selzehcim sen nasılsın bitanem nasıl geçiyo günlerin geçmiş sayfaları okuyamadım daha

neyse kızlar ben çarşıya gidiyorum bi gömlek aldım arefe günü denemeden aldım iğrenç bişeymiş göğüs kısmı dikişleri bozuk onu giydim eşim one lan inek göğsü gibi dedi.şimdi gidip değiştiricem hadi gelince görüşürüz
kız Allah ta seni güldürsün ne güldüm yazdıklarına🙂alemsin valla git değişte gel barii şöleee güzel nbişi all

yok canım yaptırmadım sadece kontrole gitmiştim korunmayı bırakmadan önce smer testi falan yaptırdım doktor bi şeyin yok 6 ay hamile kalmazsan gel demişti e 6 ay oldu ne gelen var nede giden.korunmayı bıraktığımın 3. ayında bi kimyasal gebelik var işte.tamam öyle yapayım hormon testini yaptırayım önce.

bencede mutlaka yaptır hayatım yumurtan oluşuyomu çatlıyomu bence hepsini öğren körü körüne gitmeyelim cnm ya yazık daha okadar bekliyoruzz

teşekkürler arkadaşlar saolun zaten daha öncede demiştim bu ay olmucak die 1 aydır ankaradaydım eşim sonradan geldi daha dün geldik gelir gelmez regli oldum ama bu ay çok sıkı bi çalışmaya gircez 🙂 hayırlısı olur inşallah fatosscum hayırlı olsun canım tedavin inşallah tez zamanda muradına erirsin canım ebrucum az kaldı sanada 2 ay bak zaman su gibi akıp gidiyo 4 dü gitti kaldı iki ay merak etme yanlız bırakmayız seni allah gönlüne göre verir inşallah selzehcim sen nasılsın bitanem nasıl geçiyo günlerin geçmiş sayfaları okuyamadım daha
duygumcum hayırlısı olsun canım benimmm inaşlah bu ay sıkı çalışma olur vee bebişin gelsin tatlım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesinn

merhaba kızlar nasılsınız?

ben iyi değilim reglim başladı bugün. tam söktürmedi ama başladı 🙁( bana nasip olmayacak herhalde. tarihimi hesaplayayım eklersiniz beni.
22-24 ekim

Son düzenleme:

allah razı olsun hayatım valla inş.dediğini gibi tez zamnda kavuşurum bebeğime tabiki sizde öyle

Geri