Yok ayyyy sen de Selzehh vallaaa heme sokuyorsun beni o havayaaa
Ama emin değilim yaaa o yüsden sizi yanıltmak istemem ama inş. vardır bişeylerde içim rahat rahat anlatırım canım olur mu???
Ama emin değilim yaaa o yüsden sizi yanıltmak istemem ama inş. vardır bişeylerde içim rahat rahat anlatırım canım olur mu???
kızlar ben de hasta mı oluyorum ne🙁akşama doğru çok kötü oldum,her yerim ağırıyor,parmağımı kıpırdatamıyorum...eşim geldi de biraz gözümü açabildim,başım falan da ağırıyor,grip mi oluyorum acaba kızlar...
Evt Elacım ii hatırlıyorsun kendimi o havaya sokunca ve sonuç olumsuz olunca resmen yıkılıyorum.Ama şimdi iiyim çok şükür hazırladım kendimi herşeye.Rabbim hakkımda hayırlısını versin inş.
Hepimiz için hayırlısı...
kızlar ben de hasta mı oluyorum ne🙁akşama doğru çok kötü oldum,her yerim ağırıyor,parmağımı kıpırdatamıyorum...eşim geldi de biraz gözümü açabildim,başım falan da ağırıyor,grip mi oluyorum acaba kızlar...
Canım benim en son konuştuğum hamile bi arkadaşım vardı ve belirti olarak grip oldum demişti...Hadi bakalım inş. sende de öyledir ve güzel haberler alırız🙂🙂