keşke canım, ağzından bal damlıyor....ikimiz de inş...ama daha benim günüme var...
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

Evt Elacım ii hatırlıyorsun kendimi o havaya sokunca ve sonuç olumsuz olunca resmen yıkılıyorum.Ama şimdi iiyim çok şükür hazırladım kendimi herşeye.Rabbim hakkımda hayırlısını versin inş.
Hepimiz için hayırlısı...
canım yaaaa bu grip hamişlikten olmasın kızzz haddi inşş bekliyoz bakalım.bu bikaç gün içinde sankim bissürü hamişimiz olcak gibi geliyo banaa🙂keşke canım, ağzından bal damlıyor....ikimiz de inş...ama daha benim günüme var...
olmazmııııııı ben iki aydır çok tuhaf şeyler yaşıyorum cnm ya ama diyorum ya vicudum dalga geçiyo benle diye ondan cnm bu ay tık yok diye düşünüyorum ama bana son dk golü atarsa çokkk şey var anlatacağım cnmmElacım senin de gününe az kaldı belirti takip etmediğini biliyorum canım ama sen daha önceden de yaşadığın için soruyorum.Belirgin böyle hissedilir bir belirti var mı yaaaa????
Canım benim asıl senin ağzından bal damlıyoooo🙂🙂İnş. hamişizdir de sevincimizi birlikte yaşarızzz...nurcum hoş geldin, ben de butterfly den ümitliyim,hadi inş...