canım yaa zannetmem kilo yapsın arkdaşlarada bi dnş istersen kullananlar oldu ya onlar almışlarmı acaba.ayy kilo yapsa ben içerdim aslında bende çok zayıfım cnm bi türlü alamıyorum yaaa sağlık olsun gerçi önemli olan o ama
Elbette sağlık olsun canım tabikide...
Bende üveit hastalığı var arada kortizon almak durumunda kalıyorum işte o da biraz hormonal dengemi alt üst etti, şu anda iyi ama bilmiyorum işte neden hamile kalamıyorum anlamıyorum...
Doktorlar hiç bir problem bulamadı, hatta aşılama bile denedik o da tutmadı..
Elbette sağlık olsun canım tabikide...
Bende üveit hastalığı var arada kortizon almak durumunda kalıyorum işte o da biraz hormonal dengemi alt üst etti, şu anda iyi ama bilmiyorum işte neden hamile kalamıyorum anlamıyorum...
Doktorlar hiç bir problem bulamadı, hatta aşılama bile denedik o da tutmadı..
haırlısı olsun canım hep deriz yaa bize hayır gibi görünen şeyde şer ,şer gibi görünende ise mutlaka bi hayır vardır diyee bunun doğruluğuna inanınca insan daha bi huzurlu oluyo.Rabbimden isteyelim ama hayırllısını istediğimiz için bekliyoruz yeterki sonucu hayırlı olsun cnmm inşallah gelir seninde bebişin en güzel zamanda
günaydın .... Canım adet olmuşsun üzülme hayırlısı inşallah bir dahaki aya....
Incir kürü için sana bişey söyleyim bayramda bi arkadaşla görüştüm oda hapı bırakınca altı ay hamiş olamamış ve enson incir kürü yaptığı ay hamile kalmış...hatta ben o an hamile olduğumu bilmiyordum bana da tavsiye etti yapmam için....bende ona kür hiç yapmadım ama bu ay yani bayramdan önce çok bol bi şekilde taze incir yedim b dedim ki gerçekten öyle hayatımda ilk defa hatta önce sevmezdim ama geçen ay çok incir yemiştim
canım meraba maşallah seninki 14 hafta olmuş ..benimki 5 haftalık bişey sorabilirmiyim kalp atışını kaçıncı haftata duydun yada ultrasonda ne zaman belli oluyor...
Allahım seninde tüm hamişlerinde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...