Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm ben ılk buyuk bı polıklınıge gıttım orda normal baktı 10 haftalıkken devlet hastanesıne gıttım dr kucuk net goremeyız dedı alttan baktı ama bı sakıncası yok bıkere bakılıyo sonucta sakıncalı olsa dr bakmaz bende korkuyodum ama bısey olmadı

ya ne biliyim işte bana söyleyen arkadaşta araştırmış kendisi alttan baktırmış ve bana ben cahildim bilemedim sakın alttan baktırma dedi ki sağlıkçı bi ailenin kızı....insanın aklında şüphe kalıyor...bakalım bana ne dicek doktor....ben testi evde yaptığım için hala şoktayım kesin varlığını doktordan duymam gerek inşallah sorun yoktur ve olmazda hayırlısı..

ya ne biliyim işte bana söyleyen arkadaşta araştırmış kendisi alttan baktırmış ve bana ben cahildim bilemedim sakın alttan baktırma dedi ki sağlıkçı bi ailenin kızı....insanın aklında şüphe kalıyor...bakalım bana ne dicek doktor....ben testi evde yaptığım için hala şoktayım kesin varlığını doktordan duymam gerek inşallah sorun yoktur ve olmazda hayırlısı..
bende evde yaptım kan testı yapmadılar hemen utrasyonla baktılar ben bı sakıncasını gormedım zaten bı kere bakıyorlar yınede kendın bılırsın bende baktırmam demıstım ama dr daha net goruyoruz dedı

iim cnm sağol evt tatlım önce hayırlısıyla gör bebişini sonra söle yakınlarına.bu hafta kese görünür ne hoş yaa Rabbim sağlıkla kucağına aldığın gümnleri göstersin cnmm

sağolsın canımya.ayakta duramıyorum ya.midem kötü.sen nasılsın bakalım

nurcum sağol canım allah sana nasip etsin inşallah...

semracım tekrar geçmiş olsun bunlar hamişlikte normal şeyler sanırım...bende şuan çok belirgin bişey yok fakat on gün önceden beri bacaklarımda ağrı ve sağ kasıklarımda ve karnımda sürekli bir batma oluyor hapşururken gülerken daha çok oluyor normal otururken bile sanki karnımda bebiş canlanmış benim içimi çekiştirip duruyor gibi

Zamanın birinde bilge bir yaşlının güzel mi güzel, tüyleri yıldız gibi parlayan göreni hayran bırakan cüssesi olan bir atı varmış, bir gün at hırsızları bu atı çalmışlar, köylüler giderek "geçmiş olsun dede çok üzüldük, nasılda güzeldi, nasıl üzülmüşsündür..." gibi laüflar söyleyerek üzüntülerini dile getirmişler, fakat yaşlı dede demişki "VARDIR BİR HAYIR" köylüler şaşırmışlar atı çalındı ne hayrı olabilir diye... Aradan zaman geçmiş at bulunmuş, bu seferde köylüler dedeye sevinçlerini bildirmek üzere getmişler "çok sevindik eminiz sende sevinmişsindir dede, vardır bir hayır dedin bak atın geri geldi" demişler, dede yine başını sallayarak "ONDA DA VARDIR BİR HAYIR" demiş, gel zaman git zaman seferberlik ilan edilmiş, bütün genç delikanlılar savaşa çağrılıyormuş, bizim dedenin de tek ir oğlu varmış, tabikide onuda çağırmışlar askere, ama tamda o gün oğlancağız ata kaybolan ve geri gelen ata binerken attan düşüp bacağını kırmış, köylüler yine gelerek "ah dede vah dede çok üzüldük" diyerek üzüntülerini dile getirmişler, bizim dede yine "E ONDA DA VARDIR BİR HAYIR" demiş, askerler köye gelerek bütün delikanlıları savaşa götürmek üzere toplarken bizim dedinin oğluna bakmışlar ki bacağı kırık, "sen gelemezsin bu halde savaşa katılamazsın" diyerek onu köyde bırakmışlar, köylüler dedeye demişler valla dede "ONDA DA VARDIR BİR HAYIR DEDİN DEDİN BEK SAVAŞ ÇIKTI OĞLUNU ASKERE GÖTÜRMEDİLER" diyerek dedenin ne demek istediğini anlamışlar, fakat bizim dede yine bu laflara karşı "EEEE BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR" demiş....
canım valla süperrr yaaaa gerçekten öyleee bunda da vardır bi hayırrrr

Geri