Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya ne biliyim işte bana söyleyen arkadaşta araştırmış kendisi alttan baktırmış ve bana ben cahildim bilemedim sakın alttan baktırma dedi ki sağlıkçı bi ailenin kızı....insanın aklında şüphe kalıyor...bakalım bana ne dicek doktor....ben testi evde yaptığım için hala şoktayım kesin varlığını doktordan duymam gerek inşallah sorun yoktur ve olmazda hayırlısı..

bende evde yaptım kan testı yapmadılar hemen utrasyonla baktılar ben bı sakıncasını gormedım zaten bı kere bakıyorlar yınede kendın bılırsın bende baktırmam demıstım ama dr daha net goruyoruz dedı

iim cnm sağol evt tatlım önce hayırlısıyla gör bebişini sonra söle yakınlarına.bu hafta kese görünür ne hoş yaa Rabbim sağlıkla kucağına aldığın gümnleri göstersin cnmm

sağolsın canımya.ayakta duramıyorum ya.midem kötü.sen nasılsın bakalım

nurcum sağol canım allah sana nasip etsin inşallah...

semracım tekrar geçmiş olsun bunlar hamişlikte normal şeyler sanırım...bende şuan çok belirgin bişey yok fakat on gün önceden beri bacaklarımda ağrı ve sağ kasıklarımda ve karnımda sürekli bir batma oluyor hapşururken gülerken daha çok oluyor normal otururken bile sanki karnımda bebiş canlanmış benim içimi çekiştirip duruyor gibi

canım valla süperrr yaaaa gerçekten öyleee bunda da vardır bi hayırrrr