sultan Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.081 SEMRA6141' Alıntı: 🙂bakalım ALLAH sağlık sıhhat verir de inş. görürüz o günleri. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım tabi görürsün ALLAH IN izni ile.
SEMRA6141' Alıntı: 🙂bakalım ALLAH sağlık sıhhat verir de inş. görürüz o günleri. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım tabi görürsün ALLAH IN izni ile.
sultan Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.082 canlar sultan şimdi kaçar sonra gelip yine neti açar.. ne güzel uydurudum ama.
SEMRA6141 Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.084 sultan' Alıntı: inşallah canım tabi görürsün ALLAH IN izni ile. Genişletmek için tıkla ... geçen gittiğim doktor sağolsun nerdeyse bebeğimin doğmıcana inandırmıştı da beni doktorumu değiştirdim çok şükür iyiyim şimdi. ama psikolojik galiba hala aklımın bir köşesinde var o korku. sonuçta ne ise kısmetimizde o olacak inancımız tam.
sultan' Alıntı: inşallah canım tabi görürsün ALLAH IN izni ile. Genişletmek için tıkla ... geçen gittiğim doktor sağolsun nerdeyse bebeğimin doğmıcana inandırmıştı da beni doktorumu değiştirdim çok şükür iyiyim şimdi. ama psikolojik galiba hala aklımın bir köşesinde var o korku. sonuçta ne ise kısmetimizde o olacak inancımız tam.
birmur Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.085 elacim bak sirada biz variz,gun yaklastikca heyecan basiyor beni .Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
ela_1982 Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.087 sultan' Alıntı: efferim sana yalnız seninle baraber bebişinde parmak kaldırdı gördüm böyle karnından doğru bende burdayım sultan teyze dedi. Genişletmek için tıkla ... yerim onu ben teyzesideee bence daha sana slm vermedi var daha canım zamanı diyo gibi 🙂ateşimde düştü biraz bu sabah ümidim yok tatlım yaaa
sultan' Alıntı: efferim sana yalnız seninle baraber bebişinde parmak kaldırdı gördüm böyle karnından doğru bende burdayım sultan teyze dedi. Genişletmek için tıkla ... yerim onu ben teyzesideee bence daha sana slm vermedi var daha canım zamanı diyo gibi 🙂ateşimde düştü biraz bu sabah ümidim yok tatlım yaaa
S sweet Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.088 Merhaba Birmur , Ela sizin de günleriniz yaklaştı benimde🙂 cok heyecanlıyım valla belirtileriniz neler şimdi acaba aynı mı? 🙂
Merhaba Birmur , Ela sizin de günleriniz yaklaştı benimde🙂 cok heyecanlıyım valla belirtileriniz neler şimdi acaba aynı mı? 🙂
ela_1982 Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #21.090 birmur' Alıntı: elacim bak sirada biz variz,gun yaklastikca heyecan basiyor beni .Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Genişletmek için tıkla ... öyle cnm hayırlı vakitte gelir inşallah bende ümit yok bu ay pekte istemiyorum umarım önümüzdeki aylarda nasip olurr
birmur' Alıntı: elacim bak sirada biz variz,gun yaklastikca heyecan basiyor beni .Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Genişletmek için tıkla ... öyle cnm hayırlı vakitte gelir inşallah bende ümit yok bu ay pekte istemiyorum umarım önümüzdeki aylarda nasip olurr