hayırlı geceler tatlımm?nasılsın?kızlarrr hgepinize hayırlı gecelerr
kızlaaaarrr burda olanlar parmak kaldırsın!!!
burdayımmmmmmiyi akşamlr canımcım.iyiyim hamd olsunda artık bu seninde evde yalnız başına kaldığın son ayların7 8 ay sonra bir minicik melek gelip ingaaa inga diye basacak feryadı.iyi akşamlar kızlar nasılsınız.eşim yok bu akşam evde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.ekti beni yani🙁ben de işten geldiğimden beri yatıyorum.biraz önce kalktım yemek yedim.tek başına olunca çok sıkıcı oluyor ev 🙁
iidir cnm yaa eşim maç izliyodu netten ara verdi ben geçtim ama gelir birazdannn sen nasılsın cnmmhayırlı geceler tatlımm?nasılsın?
efferim sana yalnız seninle baraber bebişinde parmak kaldırdı gördüm böyle karnından doğru bende burdayım sultan teyze dedi.bende burdayım kaldırdım cnm parmağımı?
iyi akşamlr canımcım.iyiyim hamd olsunda artık bu seninde evde yalnız başına kaldığın son ayların7 8 ay sonra bir minicik melek gelip ingaaa inga diye basacak feryadı.
bende iyiyim canım benimde kapı bozuldu eşim onu tamir edene kadar geldim netin başına ama gelmek üzere oda.deerrrkeenn geliiyyooo geliyoo geeelldi.iidir cnm yaa eşim maç izliyodu netten ara verdi ben geçtim ama gelir birazdannn sen nasılsın cnmm