merhaba canim.benim belirtilerim cok erken baslamisti ama3 gundru biraz kayboldu.devam eden belirtilerim ise gogus agrisi (bayaagriyor)hatta sismeye bile birkacgundur basladi.benim adet donemimnde kolay kolay agrimaz binde bir cok hafif sizlar.bel agrim devam ediyo.akintim 3 gun oncesine kadar yogundu simdi ise yok denecek kadar az oluyo.senin belirtiler nasil canim
semracim sende bebisine ve kendine dikkat et canim,mide bulantinda gececek nasil olsa.benim kizkardesim 5 aylik hamile suan onun gecti cok rahat su an.ama birkac ay oncesine kadar killi erkek bile gorunce midesi bulaniyodu o kadar komikti yani
merhaba canim.benim belirtilerim cok erken baslamisti ama3 gundru biraz kayboldu.devam eden belirtilerim ise gogus agrisi (bayaagriyor)hatta sismeye bile birkacgundur basladi.benim adet donemimnde kolay kolay agrimaz binde bir cok hafif sizlar.bel agrim devam ediyo.akintim 3 gun oncesine kadar yogundu simdi ise yok denecek kadar az oluyo.senin belirtiler nasil canim
cnm sende benim gibisin aynıı bende erkenden başladım iki aydır akıntım 3 gündür yoktu bu akşam yine başladı göğüslerimi sorma iki aydır çatladı ama fos çıkıyo diye onları hiç önemsemiyorum inşallah sen hamilesinidr
cnm sende benim gibisin aynıı bende erkenden başladım iki aydır akıntım 3 gündür yoktu bu akşam yine başladı göğüslerimi sorma iki aydır çatladı ama fos çıkıyo diye onları hiç önemsemiyorum inşallah sen hamilesinidr
canim iste benim normalde regl gunu olunca gogus agrim pek olmadigi icin bide bu ay icime oyle bi his coktu ama bilmiyorum iste. kasik batmalarimm tamamen kayboldu ama.kismet canim ben herseye hazirlikliyim .alistik artik nede olsa.herseyde bi hayir vardir der cikarim.ama insallah gunu gelen herkes hamis olur
Benim de göğüslerim hiç ağrımazdı senin de dediğin gibi bazen çok hafif sızlardı ama bu ay nedense 7 gün öncesinde başladı bayagı bir agrı var şişti de sanırım her zaman giydiğim tişörtler acayip duruyor 🙂🙂 ama adet belirtisi de olabilir ya pek te heveslenmek istemiyorm 🙁 Benimde akıntım gelmeye başladı ben genelde 28 günde bir oluyorum o yuzden carsamba ya da persembe ama bazen bir gun erken de olabiliyor yanı persembe olmazsa hamileyim dicem 🙂
Kızlar siz test yaptınız mı ? Ben yapmak için kendimi yedim ama yapmadım şimdi bir de bir şey yoksa boşuna heveslenmiyim dedim doğruluk payı olan var mı acaba ?
iyi akşamlar burcucum nasılsınnn burcu benim samimi arkadaşım kızlar daha yeni evli ve bebiş yapacak nasipse benim yoğun ısrarıma dayanamadıda 🙂 inşallah bizler gibi beklemez hemen nasip olurrr
semracim sende bebisine ve kendine dikkat et canim,mide bulantinda gececek nasil olsa.benim kizkardesim 5 aylik hamile suan onun gecti cok rahat su an.ama birkac ay oncesine kadar killi erkek bile gorunce midesi bulaniyodu o kadar komikti yani
aah canım ya inşallah olcak tabi o kadar sabrediyoruz işte.ALLAHIM inşallah size nasib eder. az kalmış gününe hayırlı haberler alırız inş.kasıklarında sancı oluyormu.bana tuhaf gelen tek belirti bu sancılardı.sanki bir ağırlık var gibiydi.hep tuvaletim var gibi oluyordu ama gidiyordum hiç bir şey yoktu.inşallah ALLAH HERKESE YAŞATSIN bu güzel duyguları