Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canim cok haklisin ama bu sigara oyle bir illetki gercekten icmeside birakmasida cok zor ben burda gurbette yalnizim ve cok puroplemlerim oldu son 2 yila kadar ve cok sinir tedavisi gordum bir arkadasim beni sigaraya alistirdi ve icmeye devam ettim sanki tek dostumdu ama yillar sonra anladimki tek dusmanimmis bu sigara ama birakmak icin cok sey denedim ben ezzanede calisiyordum ve ezzanedeki butun ilaclari denedim birakamadim sonra dr ye bas vurdum hap verdi ve o hap cok pahaliydi tabi kullandim birakmak icin ama ne care birakamadim ve ogluma hamileyken iki ay biraktim sonra tekrar basladim ve ben zezeryanla dogum ettim bizim burda zezeryan olunca 2 hafta hastanede tutarlar ilk bir hafta yataktan cikarmazlar buna ragmen dr ler bile beni sakat arabasinda gunde 3 defa sigara icirrirlerdi conku cocuk bile hamileyken benden icip faydalaniyormus yani boyle uzun bir hikayem oldu sigarayla ilgili sukur simdi azalttimù ama tv de reklamda gordum yeni bir ilac cikmis onu komut edicem insallah faydasi olur.

hazalcım burda mısın,senin bi oğluşun var di mi,bilirsin hamişken regli dönemlerinde canın tatlı istedi mi cnm
slm canim gercekten hatirlamiyorum tek bildigim yumurtlama doneminden 1 hafta sonra muthis bir sanciyla kasiklarim gerildi goguslerim sisti sancidi uclari acidi ve 2 3 gun sonra reglime 5 gun varken lekelenme oldu baskada bir sey hatirlamiyorum sanirim bide akintim olmustu cok yogun bir sekilde ama oda nezaman baslamisti bilmiyorum.

kizlar benimde bir sorum olucak benim dunden beri cok belim agriyor resmen kopuyor ve yumurtlama donemindeyim yani ben yumurtluyormuyum yada yumurtluycakmiyim yorumu ney kizlar ay ayni tavuk gibi olduk

burcums hamile kalabilmen ve yumurtlama dönemini hesalayabilmen için adetinin düzenli olması çok önemli.adeti düzenli olanlarda genelde hamile kalmak daha kolay oluyor,bu yüzden önceliği adetini düzene koymaya verebilirsin,ama tabi bazılarında düzensiz olsa da çocuk rahat oluyor,orası da allahın takdiri tabi,sen ben bekleyemem diyosan bikaç ay denersin cnm bakarsın olmazsa bidaha doktora gidersin.

bende canım genelde 25 günde bir oluyor,nadir olarak 27 ve 23 günde de olduğu oluyor...ama benim de her ay mutlaka olur...bazen stres oynatabiliyor,doktorlar her ay oluyorsa normal kabul ediyor zaten...