Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçen ay 23 günde olmuştu ona bakarsak bugün olmam lazım,ama dediğim gibi cumaya kadar belli olmaz,27 günde olduğu da oldu.

burcums hamile kalabilmen ve yumurtlama dönemini hesalayabilmen için adetinin düzenli olması çok önemli.adeti düzenli olanlarda genelde hamile kalmak daha kolay oluyor,bu yüzden önceliği adetini düzene koymaya verebilirsin,ama tabi bazılarında düzensiz olsa da çocuk rahat oluyor,orası da allahın takdiri tabi,sen ben bekleyemem diyosan bikaç ay denersin cnm bakarsın olmazsa bidaha doktora gidersin.
gecen ay normale döndü die ilacı kullanmak istemedim normalde 10 günde bir regl oluyodum 2 aydır bakalım bu ay ne olucak

selam canım ya internetimde bir problem var heralde yavaşladı çok yazamadım bişey neyse ben bugün dr.gittim yumurtalığım 22.mm ulaşmış çatlatma iğnemi yarın sabah vurulucam ertesi günde aşılamam olucak canım çok mutluyum inş.gelir meleğimm
Hoşgelmişsin Fatoşcuğum,hadi hayırlısı olur inşallah ilk denemenizde tutarda sizi çok uğraştırmaz inşallah meleğiniz canım benim,

selam canım ya internetimde bir problem var heralde yavaşladı çok yazamadım bişey neyse ben bugün dr.gittim yumurtalığım 22.mm ulaşmış çatlatma iğnemi yarın sabah vurulucam ertesi günde aşılamam olucak canım çok mutluyum inş.gelir meleğimm
canım benim hadi hayırlısı inşş gelicek meleğin bu ayy🙂tatlım adetinin kaçıncı günüydü büyüklüğü 22mm olmuşş

ay canim allahim yardimcin olsun tatlim insallah tutucak asilamanda bebisin gelicek bu ay hep sana dua edicem allahim yardimcin olsun tatlim 22 ayin sonunda insallah gelicek melegin canim sen bunu coktan hakettin tatlim.

Geri