Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sultannn cnm hoşgeldinn ne var ne yookk ayy ben çokk yoruldum yawww
temizlik bitmiyo yap yap aynı yaa.gerçi ev biraz kendine geldi ama napalım sağlık olsun temizledik işte gücümüz yettiğindce
hoşbuldum bitanem amaaann ne olsun işte tarih tekerrürden ibarettir sözünün filmini çekiyoruz işte regl oldum olucam yumurtluyom yumurtluyucam dölleniyom döllenecem başka bi şey yok yani gelişme olarak.temizle temizle nereye kadar bende saldım gitti b, ara toplarım inşallah.nasıl olsa regl olunca sinirden bi girişiyorum temizliğe ev parlıyo valla.artık o sinirden nasıl hıncımı çıkıyorsam.sen nasılın?hem sende bak önemli günlerindesin dikkat et kendine!

sorma cnaım yaa🙂 sen beni çokmgüldüron kız valla.benimde yumurta gelişmiş ama kıvamına gelmemiş henüzz daha çatlama zamanına var evt bende çok yormak istemiyom ama bu gün yordum vaallaa.hayırlısı ttalım hadi ben kaçiim artıkk grşzz yarın senin de var bişiler inşş

Hadi kendine iyi bak datlum kendinid eyorma fazla,görüşmek üzre bend eçıkam yavaş yavaş,benimkid egelir birazdan szileri seviyorum canlarım baş baş

ya kızlar bizim de hamişlerimiz arka arkaya geliyor regliler de peş peşe...şimdi regli dönemi herkes sırayla oluyor...ben de korkmaya başladım sultancım...sıra bize mi geliyor ne...swetcim o bende de oluyor,özellikle stres yaptığımız için reglide oynamalar oluyor normal yumurtlama dönemin fazla değişmez,biraz daha uzun tutarsın her ihtimale karşı dönemi...

sen zaten en sonunda dövcen benii🙂 cnm ya adet olmadım işin garibi akıntılarımda devam ama ateşim bugun düştü çok değil ama düştü yani ondan sildirdim listeden bakalım yarında düşerse olurum düşmezse yaparım test haber veririm sana çatlama sakın haaaa 🙂

selam millet nasılsınız?sabah yazdım belki denk gelen okumuştur hormon tahlillerimde normal çıktı sıra rahim filmimde cuma çekilcem inşallah ama korkuyorum bu rahim filminden sonra hamile kalanlarıda duydum..çektiren varsa aranızda çok ağrılı bişemi yardımcı olun tırsık biriyim🙂

Canım çok teşekkür ederim bende kendimi hazırlamıştım aslında olabilir diye ama o belirtiler yok mu ya olursa diyorsun 🙁 Doktora gittiğimde hiç problemin yok demişti bana bende şıp diye olacak sanıyorum 🙂 Aslında evet sabır etmek lazım bir de çok kafaya takmamak lazım sanırsam, stres filan etkiliyor heralde .
Evet ya eskiler öyle değildi bence bizim gibi yok şu gün yumurtlama günü yok bugun diye bekleme filan da yok bir bakıyorlardı ki hamile. Biz yeni nesil zorlanıyorz 🙁

canım yaa öyle deme korkma sakın ama veren allah veriyor, hepimiz onu biliyoruz. istenmese de melekler geleceği zaman geliyor. bizler de inşallah çok beklemeyiz ve en kısa sürede hamiş oluruz.

neyse canım boşver dağıt kafanı sen stres yapma kendine bebişine üzme.amaann ne olacak dünya işi biter gider.