Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hiç akıntın oldumu regl öncesı hanı hamılelerde olurmusya sen yasamadın sanırım bırde gögüslerın şiştimi mesela
çok fazla akıntım olmadı canım normal tabi vardı biraz ama çok değil göğüslerim mahvetti beni çok feci acıyor dokunamıyorum feci durumda onun dışında bel ağrım da olmadı benim genelde regl öncesi ağrırdı ama

okudum canım belırtılerını sagol pekı yumurtlama gününü takıp etmısmıydın yanı o günlerde çalışma oldumu ne sıklıkta çalıştınız mesela yumurtlama zamanı

anladım canım gögüslerın tamamı mı acıyor yoksa ucumu canım ve ne zaman acımaya basladı bırde dokununcamı acıyor yoksa normalde dokunmadan da acıyormu

okudum canım belırtılerını sagol pekı yumurtlama gününü takıp etmısmıydın yanı o günlerde çalışma oldumu ne sıklıkta çalıştınız mesela yumurtlama zamanı
valla pek takip etmiyodum ama şans eseri o gün birlikte olduk onun dışında pek umursamamıştım ben bu aya olmaz gözüyle bakıyodum hatta baya temizlik falan yaptım ben tam yerleşme zamanlarıydı sanırım bayram temizliği falan kısmet işte olacağı varsa dikkat etsende etmesende oluyormuş zamanı geldiğinde

anladım canım gögüslerın tamamı mı acıyor yoksa ucumu canım ve ne zaman acımaya basladı bırde dokununcamı acıyor yoksa normalde dokunmadan da acıyormu
evet komple heryeri acıyor normalde bile acıyor yürüken yatarken falan çok erken acımaya başladı ilk önce sanki bıçak saplanıyordu durup dururken sonra komple şişti ve çok acıyolardı gerçi hala acıyorlar

merhaba ben yeni üyeyim konunuzu okudum
bende 14 aylık evliyim ve bizde yaklaşık 1 aydır bebek istiyoruz
son regl i tarihim 26 ağustos ve 3 gün gecikti
inşallah bende mutlu haberi alırım 5 gün daha geçsin test yapacağım sonucu
size bildiririm

Son düzenleme: