Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba,öncelikle vahideciğimden böyle bir haber bekliyordum...çook sevindim canım,bu ay ben de seni örnek alacağım.hiç düşünmeyeceğim,belki yumurtlama günlerimi bile öğrenmem.adet tarihini düşünmeyeceğim zamanı gelince anlarım zaten,benim arkadaşlarım da hep düşünmedikleri aylarda hamiş haberi aldılar...forma girer sizlere de haber veririm canlarım...şimdi elayla sultandan haber bekliyoruz.

selam meleklerim şu anda sanırım kimse yok biraz geri sayfaları okudum hepiniz saolasınız beni merak etmişsiniz ama test için ayın 30 unu beklemeye kararlıydım siz bana kızarsınız bekleme artık diye giremedim🙁 herneyse bana ettiğiniz dualar için hepinize çok teşekkür ediyorum Rabbim hepinize bin katı olarak geri yollasın...
dün gece baş ağrısından ölmek üzereydim ilaçta alamadığım için doktora gittik ona göre ilaç versin diye gelirkende eczaneden test aldık eğer bişey çıkmazsa 2-3 tane hap içmeye karar verdim çünkü ve sonuç anında çizgiler belirdi tam net değil ama çok belirgindi bu sabahta kan testi vermeye gittim sonuç akşam üzeri 6 gibi çıkarmış gelirken bir test daha aldım bu sefer kıpkırmızı 2 çizgi🙂 test sonucu kesin yanıtı vericek tabi ama ben eminim HAMİLEYİMMMM🙂 ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM DUALARIM SİZLERLE...
Yaz esintisi canım sende regl olmuşsun çok üzüldüm ama Allah en doğru zamanı bilir lütfen üzme kendini ve en doğru kararı vermişsin kafadan atabilmek gerekliymiş ben bu sonuca vardım
vahidemmm canım çok sevindim bitanem Rabbim sağlıklı bi evlat nasip eylesin hayırlısıyyal kucağına al inşş.bizlerede dua et tatlımm Allahım bizede tattırsın hayırlısıyla o duyguyuu.tekrar tebrikler cnmmm

Geri