Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya kızlarrrr nerdesiniz yaaaa tek başıma kaldımm burdaa.hepiniz yemektemisiniz nee gelin hadi ağlıcamm ama yazık banaaa
amanda kıyamam ağlarmışta aynen bizde tam yemeğe oturmak üzereyiz ama ben durammadım tabi VAHİDEMM kan testinin sonucunu yazacaktı ama zaten hamile gerek yok ELAM 1982 LİM de gelmedi ki çatlıyıcam ortadan şimdi regl oldumu olmadımı?

tamam ağlamıcam am gitme tamamı kimsecikler yokk vahideminde güzel haberini almışızz ohh yaa çok sevindim valla
tamam canim gitmiycem ben zaten hep gec geliyorum is yuzunden sadece yazilanlari takip ediyorum ama benide kimsecikler merak etmiyor uzuluyorum neyse cenem dustu sen nasilsin canim basladinmi calismalara ben sanki yimirtladim canim ama konduramiyorum cunku erken oldu atesimdede cok bi yukselme olmadi bakicaz artik ilerki gunlere evet vahidedende guzel haber aldik cok mutlu oldum darisi basimiza.

anammmm sultanda geldii ohhhhhh tamam başlıyoz yaaştan yavaştan çoğalmayyaa ama açılışı ben yaptımm temem mii bu akşamm
kızz ben kaçcam şimdiii sizi görünce dayanamadım dedim iki lak lak yapayım.anamgillerdeyizde yemekte evet şimdi suuuulltaaaannn diye bi haykırış durmak üzereyim kaçtım ben canlar görüşürük!!!

kızz ben kaçcam şimdiii sizi görünce dayanamadım dedim iki lak lak yapayım.anamgillerdeyizde yemekte evet şimdi suuuulltaaaannn diye bi haykırış durmak üzereyim kaçtım ben canlar görüşürük!!!
yaaa sultannnnnnnnnnnnnnnnn bende haykırıyorumm yaaa ama maa sn gittinn ühühühühüh🙁neyse git karnını doyursun anacığınn beslen kızz biraz biz senle kuş kadarız zatenn🙂sen yine boya göre iisin gerçi ama yok yok bizim derhal bizzat kilo almamız lazıımmm tatlımm bahhh gel tamam mıı ben burdayım bi süre daaaa

tamam canim gitmiycem ben zaten hep gec geliyorum is yuzunden sadece yazilanlari takip ediyorum ama benide kimsecikler merak etmiyor uzuluyorum neyse cenem dustu sen nasilsin canim basladinmi calismalara ben sanki yimirtladim canim ama konduramiyorum cunku erken oldu atesimdede cok bi yukselme olmadi bakicaz artik ilerki gunlere evet vahidedende guzel haber aldik cok mutlu oldum darisi basimiza.
amin canım darısı bize ama sen bu ay hamiiş olcan gibi yumurtalamnda olmuşş bak ne güzel değerlendir bu günü boş geçmee yaa bende artık ateş ölçüümne dikkat etmiyom hayırlısıyla vakti gelince olcak zatenn tatlımm.hazlcım snein yaş kaçtı cnmm bide bi çocuk mu vardı yoksa 2 miydi senin

amin canım darısı bize ama sen bu ay hamiiş olcan gibi yumurtalamnda olmuşş bak ne güzel değerlendir bu günü boş geçmee yaa bende artık ateş ölçüümne dikkat etmiyom hayırlısıyla vakti gelince olcak zatenn tatlımm.hazlcım snein yaş kaçtı cnmm bide bi çocuk mu vardı yoksa 2 miydi senin
canim bilmiyorumki yimirtladimmi 7 gunde atesimde 2 derece dustu ertesi gun ve bir gun sonra yukseldi bilmiyorumki canim ya erken deyilmi kiz allahmi soyletti seni bu ay hamis olacaksin falan derken ay insallah canim ya benim yas 30 esimde benden 6 ay buyuk birde 5 yasinda mikail diye oglusum var teyzesi

canim bilmiyorumki yimirtladimmi 7 gunde atesimde 2 derece dustu ertesi gun ve bir gun sonra yukseldi bilmiyorumki canim ya erken deyilmi kiz allahmi soyletti seni bu ay hamis olacaksin falan derken ay insallah canim ya benim yas 30 esimde benden 6 ay buyuk birde 5 yasinda mikail diye oglusum var teyzesi
Allah bağışlasın cnmm yaa hadi inşş Rabbim ikinciyi nasip etsin.erken yumurtlama olabilir cnm valla bunun erkeni geçi bilmiyom ki bence sonuna kadar gün aşırı çalışma olmalı işteee.tam yaşındasın cnmm ikinci annelik için ohh ne güzell hayırlısı diyelim cnmm

canim ates olcmeyi dikkate al bence dogru cikiyo gecen ay ben reglimden 1 gun once anladim mesela ve kuzu kuzu bekledim reglimi bak bide yarin bir gun hamis olursak ben bebisime gostericem hatira sakliycam hamis tablomu bak bebisim bu atesle bu tarihlerde geldin diycem canim benim bu sitede bazi arkadaslar siteden uzaklasiyorlarya bence yanlis bak bir suru arkadasimizinda bebislerinin geldigini gun gun yasadik hep beraber rabbim iste nezaman isterse ozaman veriyor cznim.

Geri