vahidecim kac gundur bi hamile haberi alamamistik .bide bunun yani sira regl olduk zaten .ama sen bize guzel bi haber verdinde uzuntumuz azaldi canim.saglikli bi hamilelik gecirmen dilegiyle canim .kendine iyi bak
canlarım hepinize tek tek çok teşekür ediyorum bir türlü giremedim nete yazıp hemen kaçıcam kan sonucum pozitif ama değerimi öğrenemedik telefonla sorup öğrendi doktorda ama eşim 1500 lerdeymiş dedi net olarak yazarım size hepinizi çok seviyorum ALLAHIM HEPİNİZE EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH..
ben hala şoktayım pek bişey hissedemiyorum neyse kızlar hepinize iyi geceler herşey için saolun melekler....
canlarım hepinize tek tek çok teşekür ediyorum bir türlü giremedim nete yazıp hemen kaçıcam kan sonucum pozitif ama değerimi öğrenemedik telefonla sorup öğrendi doktorda ama eşim 1500 lerdeymiş dedi net olarak yazarım size hepinizi çok seviyorum ALLAHIM HEPİNİZE EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH..
ben hala şoktayım pek bişey hissedemiyorum neyse kızlar hepinize iyi geceler herşey için saolun melekler....
tebrikler canım benim haberinle çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim güzel ve rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah canım bizlerede dua et
birmur canim sende uzulme insallah onumuzdeki ay gelir melegin yeni ay yeni umut canim bide sen guclu kadinsin tanidigim kadar canim allahim sabrina sabir eklesin ve insallah en kisa zamanda melegine kavusursun.
yaz esintisi canim sende regli oldun demi uzulme canim bide siteye adini yinede yazdir canim ya hep birlikte bekleyelim uzulme tatlim biz hep yanindayiz bu ay bende cok uzulmustum regli olunca ama simdi yumurtlama donemim bile bitiyor zaman nekadar cabuk geciyor bak canim insallah bir gunde elimizde testle bu siteyi inletiriz hamileyimmmmmmmm diye canim acikcasi ben hamis olmaktan deyilde su kusmalar ogmeler varya ay deliriyorum korkuyorum ben bide 9 ay ogerim ay irenc bisey ya.ama meleklerimiz icin katlanicaz.
birmur canim sende uzulme insallah onumuzdeki ay gelir melegin yeni ay yeni umut canim bide sen guclu kadinsin tanidigim kadar canim allahim sabrina sabir eklesin ve insallah en kisa zamanda melegine kavusursun.
destegin icin tesekkur ederim canim.hayata karsi guclu olak zorundayim .hep sukrediyorum mutlu bi evliligim var iyi bi ailem var,kocam ben annem babam kardeslerim hepimiz mutlu ve saglikliyiz.bunlar beni teselli ediyo canim.ailem uzaktada olsa.yakinda insallah hepimizin bebiside olucak Allahim nasip ederse.hep sukrediyorum ve herseyde bi hayir vardir diyorum canim.insaallah senden bu ay guzel bi haber aliriz canim.
ya ne güzel Rabbim hayırlı haberler duyursun size melekler. melek gb bir evlet versin size.bende istiyorum fakat daha önce bi kaç kez hap kullanmıştım hani hemen ilişki sonrası alınan haplardan ve de hayatımın en büyük hatası kürtaj oldum 🙁 şimdi hiç bi şekilde korunmuyorum ama hamilede kalmıyorum 🙁( doktora gitmeyede korkuyorum kürtaj olduğumdan eşimin haberi yok.ne yapacağımı bilmiyorum ;.(