heee tamam ozaman canim buyklerimiz varmis onlar hormet hizmet gerekli sana izin o halde tatlim insallah eladanda guzel haberler aliriz aksam sabah insallah dolu gelir.canım benim mea aile burdada amca dede falan çay geitr götür yoksa ben keyif yapmazmıyım koşa koşa gelip yazıyorum inanki.canım elayı kast ediyodum tatlım reglisi geçti ama haber vermedi bu akşam merak ettim bende.en kısa zamanda bizlerde hamiş kervanına katılırız inşallah.
canim sen nasil hesapliyosun yumurtlama gununu bide benimkini hesapla ben tutduramadim benim reglim tarihlerimi sirasina gore yzaiyim canim zahmet olmassa 20 eylul 26 agustos 2 agustosıyıyım bende canım bugün yumurtlama günümdü işte hesaplamalara göre ınsallah gelmıstır melegım bakalım kısmet yanı nur un zamanı sımdı tam dönemınde yanı gıtsın çalışsın kız🙂
ok canim hadi sana gule gule allah bereketli bol bebeli etsin geceni allahim gobusunu doldursun bu gece.hadi ben çıkıyorum arkadaşlarrr aeolunnn
canim sen nasil hesapliyosun yumurtlama gununu bide benimkini hesapla ben tutduramadim benim reglim tarihlerimi sirasina gore yzaiyim canim zahmet olmassa 20 eylul 26 agustos 2 agustos
canim ben 2 ay 25 gunde 2 ay 26 gunde bu ayki reglimde tesruf ederse ekimin 15 indekaç günde bır regl oluyodun sen canım
canim en son eylul 20 ondan onceki 26 agustos ondan oncekide 2 agustosen son regl tarıhın ne canım senın