Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim mea aile burdada amca dede falan çay geitr götür yoksa ben keyif yapmazmıyım koşa koşa gelip yazıyorum inanki.canım elayı kast ediyodum tatlım reglisi geçti ama haber vermedi bu akşam merak ettim bende.en kısa zamanda bizlerde hamiş kervanına katılırız inşallah.
heee tamam ozaman canim buyklerimiz varmis onlar hormet hizmet gerekli sana izin o halde tatlim insallah eladanda guzel haberler aliriz aksam sabah insallah dolu gelir.

ıyıyım bende canım bugün yumurtlama günümdü işte hesaplamalara göre ınsallah gelmıstır melegım bakalım kısmet yanı nur un zamanı sımdı tam dönemınde yanı gıtsın çalışsın kız🙂
canim sen nasil hesapliyosun yumurtlama gununu bide benimkini hesapla ben tutduramadim benim reglim tarihlerimi sirasina gore yzaiyim canim zahmet olmassa 20 eylul 26 agustos 2 agustos

canım 25 günde bır regl oluyorsan önemlı günlerın eylül 29 ıle 3 ekım arası egerkı 26 günde bır regl oluyorsan eylül 30 ıle 4 ekım arası önemlı zamanların canım ama ne kadar dogru tespıt edebılırız bılemeyız yınede canım Allah bılır yanı sen çalış bakalım kısmet artık

Geri