Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bence hemen bi gebelik testi yapp.regl olup hamiş olanlar okadar çok kii seninde böle bişi olabilir üstelik her zamnkinden farklı biregl geçmişşş bence test yap canımm

desen canım bunun 2 sebebi olabilir: ya üşüttün mideni gribal enfeksiyon falan ya da üstüne adet gördün. test alıp yapsana canım ne kaybedersin 🙂

canım bence hemen bi gebelik testi yapp.regl olup hamiş olanlar okadar çok kii seninde böle bişi olabilir üstelik her zamnkinden farklı biregl geçmişşş bence test yap canımm

ayyyy !!! olabilirmi kızlarrr .... evde test var zaten benim stok var biliyorsunuz hihi .Tamam o zaman yapayım gidince yapayım .Bak heyecan yaptım şimdi ama umutlanmayayım dimi...

ayyyy !!! olabilirmi kızlarrr .... evde test var zaten benim stok var biliyorsunuz hihi .Tamam o zaman yapayım gidince yapayım .Bak heyecan yaptım şimdi ama umutlanmayayım dimi...
canım yaa hepimiz aynnıyızz🙂yap canım yapta rahatlaa ama çok kapılma şimdilikk inşş belkide vardır sende farklı bi hakayeyle hamiş kalmışsındırr belkii hemen haber ver bizede

FATOSSS
ben yarın folikül gelişimi için ultrasona giricem ve gelişme iyiyse çatlatma iğnesi yapılacak sana sormak istediğim bir iki şey var
birincisi aşılamada canın acıdı mı ve nasıl bi prosedür izleniyo genel olarak
ikincisi fiyatı ne kadar bu uygulamanın
üçüncüsü ilacın adını ve fiyatını hatırlıyo musun
şimdiden teşekkür ederim

Canım benim şimdiden hayırlısı olsun diyelim.şimdi bu sabah eşim saat 8 de sperm verdi
Benide 10:30 da doğumhaneye aldılar rahimimi açtılar içine şiringayla spermi yerleştirdiler 15 dk falan sürdü sonra beni ayaklarım hafif dik bi şekilde yarım saat yatırdılar.fiyatı 205 tl ilacın adı derken?çatlatma iğnesinin ismiminden mi bahsettin?