ayyyy ben de heyecan yaptım bak hemen git yap testini hadiiiiii zaten çıkmazsa da üzülmezsin çünkü regl olduğunda üzülmüştün.
tamam yapıcam , ama ancak 7 gibi evde olurum ,pozitif çıkarsa hemen yazarım yok yazmazsam bilinki yokkk
ayyyy ben de heyecan yaptım bak hemen git yap testini hadiiiiii zaten çıkmazsa da üzülmezsin çünkü regl olduğunda üzülmüştün.
çok sağol hayatım iyiyim dinlendim ağrı kesicide etkisini gösterince daha iyi oldum cnm malum bu ağrılar hiçbişeye benzemiyo
tamam yapıcam , ama ancak 7 gibi evde olurum ,pozitif çıkarsa hemen yazarım yok yazmazsam bilinki yokkk
Bu arada benide artık listeye eklermisin fatoşcuğum belki uğurlu gelir ha ne dersin 6 Ekim
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

Nurcum bende yapsammı acaba diye geçirdim içimden ama geçen seferin talihsizliğini unutamıyorum her defasınd aaşındırdım kan tahlili diye hastane kapılarını ama bu defa 6 Ekime kadar hiç bişey yapmıcam yani adet günümü beklicem şayet günüm geçersede idrar tahlili yapıcam çünki o dönemlerde eşimi çok bunaltmıştım bu defa yapmıyım diyorum zaten işi gereği yeterince stresliler bide ben yüklenmiyim😕
canım beim geçmiş olsunnn fazla yorma bari kendini dinlen bu ağrılardan kurtulamıcaz heralde biz her kadın çekiyo bu adet sancılarını genel olarak.sıcak bişeyler iç ıhlmur yada limunlu sıcak su gibi bide kekik suyuda içebilsin rahatlatıyo canım tekrar geçmiş olsun
peki canım sen bilirsin tabikide herkezin tutumu farklı bu konuda saygı duyarım,bana gelince hayır 6 ayım dolmadı henüz 3 ay oldu yanlız bir kaza sonucu hamilleikten şüpeleniyorum baklaım hayırlısı,nasipte varsa olucak😀cnm çok sağol ben o doktoru hiç duymadım aslında tavsiyene uyardım ama ben erkek dr a gidemiyorum cnm ya kadına bile zor alıştımda burda çok meşhur ve eski bir dr var oda çok şeker ona gidiyorum 2 aydır gitmedim aslında gitsem bana kızacak yumurta çatlatma yapmışstı devam etmemiz gerekiyodu ben kaçıyorum bu ayıda geçiriyim kendiliğinden olmazsa gidicem cnm
bu arada listeye ekleniyomuşsun hayırdır toprak senin altı ayın bittimi?