canım beim geçmiş olsunnn fazla yorma bari kendini dinlen bu ağrılardan kurtulamıcaz heralde biz her kadın çekiyo bu adet sancılarını genel olarak.sıcak bişeyler iç ıhlmur yada limunlu sıcak su gibi bide kekik suyuda içebilsin rahatlatıyo canım tekrar geçmiş olsun
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ sultan.................................30 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ebruaker21...............................6 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim burcums............................15 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
FATOSSS
aklında bulunsun.. bizim gibi bu şeklde aşılama olan kadınların gebe olup olmadıkları daha erken belli oluyor yaklaşık 6-7 gün sonra belli olabiliyor.. fakat içlerinde hcg (human choriogonadotropin) yani gebelikte salgılanan hormon olduğu için bazen gebeymiş gibi sonuç alınabiliyor testlerden de.. bütün bunları aklının bi yerinde tut lütfen..bu sitede karşılaştığım en içten en sıcak kanlı insansın.. en iyisini hakediyosun..iyi haberlerini bekliyorum
Nurcum bende yapsammı acaba diye geçirdim içimden ama geçen seferin talihsizliğini unutamıyorum her defasınd aaşındırdım kan tahlili diye hastane kapılarını ama bu defa 6 Ekime kadar hiç bişey yapmıcam yani adet günümü beklicem şayet günüm geçersede idrar tahlili yapıcam çünki o dönemlerde eşimi çok bunaltmıştım bu defa yapmıyım diyorum zaten işi gereği yeterince stresliler bide ben yüklenmiyim😕
cnm çok sağol ben o doktoru hiç duymadım aslında tavsiyene uyardım ama ben erkek dr a gidemiyorum cnm ya kadına bile zor alıştımda burda çok meşhur ve eski bir dr var oda çok şeker ona gidiyorum 2 aydır gitmedim aslında gitsem bana kızacak yumurta çatlatma yapmışstı devam etmemiz gerekiyodu ben kaçıyorum bu ayıda geçiriyim kendiliğinden olmazsa gidicem cnm
bu arada listeye ekleniyomuşsun hayırdır toprak senin altı ayın bittimi?
canım beim geçmiş olsunnn fazla yorma bari kendini dinlen bu ağrılardan kurtulamıcaz heralde biz her kadın çekiyo bu adet sancılarını genel olarak.sıcak bişeyler iç ıhlmur yada limunlu sıcak su gibi bide kekik suyuda içebilsin rahatlatıyo canım tekrar geçmiş olsun
cnm çok teşekkür ederim
sende baya zahmetli evreler geçirmişsin fatoşcum allahım inşşallah karşılığını veriride kavuşursun bebişine eminim herkez en çok senin haberine sevinecek sen en çok bekleyensin ve bunun karşılığını almanı çok istiyorum arkadaşım inşallahta alırsın cnm
cnm çok sağol ben o doktoru hiç duymadım aslında tavsiyene uyardım ama ben erkek dr a gidemiyorum cnm ya kadına bile zor alıştımda burda çok meşhur ve eski bir dr var oda çok şeker ona gidiyorum 2 aydır gitmedim aslında gitsem bana kızacak yumurta çatlatma yapmışstı devam etmemiz gerekiyodu ben kaçıyorum bu ayıda geçiriyim kendiliğinden olmazsa gidicem cnm bu arada listeye ekleniyomuşsun hayırdır toprak senin altı ayın bittimi?
peki canım sen bilirsin tabikide herkezin tutumu farklı bu konuda saygı duyarım,bana gelince hayır 6 ayım dolmadı henüz 3 ay oldu yanlız bir kaza sonucu hamilleikten şüpeleniyorum baklaım hayırlısı,nasipte varsa olucak😀