Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

lalezer canim sen nasilsin sen kac aydir bekliyosun bebisini.

Biz 2 yıllık evliyiz benim bir rahatsızlığm var bu yüzden yaklaşık 1 sene düşünmedik bebek arada ilaç almam gerekiyordu ve o dönemde biraz sık aralıklar aldım, yaklaşık 1 senedir de deniyoruz bir kere aşılamada yaptırdık, bir sorun olmadığını söylüyor dr.lar ama neden bilmiyorum işte bekliyoruz..

kızlar bugün biraz yorgunum kendimi pek iyi hissetmiyorumm ya başım ağrıyo karnım ağrıyo belim
aşılamadan sonra böyle oldumm neden bilmiyorum fazla sizinle sohbette edemedim bi 15 dk.sonra çıkıcam evde de yatıp dinlenicem artık

Tamam canım, git kendine bak güzelce.... evet aşılamanın etkisi olabilir. dikkat et canım.

geçmiş olsun fatoşum, inşallah karşılığını alırsın en güzel şekilde, en önemlisi bu aşamada bol bol dinlenmek ve yatmak, kendine çok dikkat et yorulma...

ahh bugün bu internet delirticek beni😕 Fatoşcuğum geçmiş olsun datluum evet git evinede biraz olsun dinlen canım uzat ayaklarını sıcak bişeylerde al,öpüyorum seni çok baş baş

fatos canim hadi hayirli olsun insallah gelicek melegin canim sen morelini bozma ve hep olumlu gor insallah tutucak canim dualarim seninle gece gunduz allah yardimcin olsun tatlim.