selzehcim hayırlısıyla atlattım rahim filmini şunu anladımki herşeyi netten okumak kişiden kişiye değişen tecrübeleri kendine kopyalayıp yapıştırmak hiç doğru değil..evet zordu ama ben neler okudum netten neler bayılanlar falan..sonucu düşündüm hep bebeğimizi v rahatladım herşey onun için annelerin hakkı ödenmez..
ya bence bu işleri pek düşünmemek gerek arkadaşım öle yaptı yara vardiye olmaz sandı bebiş bide ayda 2 kere olunca hiç ihtimal vermedi ama kısmet biz bence çok kafa yoruyoruz bu işlere
evet yaaa katılıyorum kafamıza takıyoruz ondan sonra psikolojimiz mahvoluyor, hatta hamile olmamızı da engelliyoruz belki de. allah inşallah bizlere de nasip etsin.
ya bişey soracağım ben size benim ayın 29/30 yumurtlama günümdü ama dünden beri kasıklarımda çok ağrı var böle bişeyler saplanıyor sanki acaba idraryollarında iltahap falanmı var akıntı falanda yok sadece kasıklarım ağırıyor.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ sultan.................................30 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ebruaker21...............................6 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim burcums............................15 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
ya bişey soracağım ben size benim ayın 29/30 yumurtlama günümdü ama dünden beri kasıklarımda çok ağrı var böle bişeyler saplanıyor sanki acaba idraryollarında iltahap falanmı var akıntı falanda yok sadece kasıklarım ağırıyor.
canım benım yumurtlama günlerımız aynıymıs senınle sansa bak hayırlısı olur ınsallah canım egerkı erken döllenme olduysa belkıde kasıklarındakı agrı ondandır canım ama ıdrar yolu ıltıhabıda çok fena agrı yapıyor çok dıkkat et tatlım ınsallah bebiştendır🙂
evet yaaa katılıyorum kafamıza takıyoruz ondan sonra psikolojimiz mahvoluyor, hatta hamile olmamızı da engelliyoruz belki de. allah inşallah bizlere de nasip etsin.
amin cümlemize nasip etsin.ben geçen ay yumurtalıklara baktırmaya gitmiştim gelişiyormu diye dr.herşey normal dedi ama hamile kalamıyorum dedim.kaç aydır korunmuyorsun dedi bende 2 ay dedim daha çok erken dedi hamileliği kafandan çıkar rahat oldedi bi bakmışsın önümüzdeki ay 2/3 gün geçmiş bide hamilesin dedi.öle düşünme srtes falanda yapma demişti.inşallah öle olur ama içimde hamile kalacağmı gibi hiç bir umut yokkkkk